15 Aralık 2009 Salı

Top 10 UK PC mängud Chart

Top 10 UK PC mängud Chart

Football Manager 2010 otste müügi skeem veelkord, millele järgneb Sims 3 ja Modern warfare 2.

Nr üllatusi koos UK PC mängud Chart sel nädalal koos Modern warfare 2 langema ühes kohas nagu The Sims 3 saab müügi hüppelise kasvu jõulud. Ülejäänud jaemüügi skeem on olnud vaid väike shuffle, koos Warhammer 40K: Dawn of War 2 ainult taasladustamine Top 10, on tõusmas, kuni alates 13. kuni 7. koha.

01 Football Manager 2010 (nr muuda)
02 The Sims 3 (viimane nädal: 3)
03 Modern warfare 2 (viimane nädal: 2)
04 Sims 3: Maailma Adventures (ei muudeta)
05 Left 4 Dead 2 (viimane nädal: 6)
06 Dragon Age: Origins (viimane nädal: 5)
07 Warhammer 40K: Dawn of War 2 (viimane nädal: 13)
08 Empire: Total War (viimane nädal: 7)
09 Borderlands (ei muudeta)
10 World of Warcraft: Wrath of Lich King (ei muudeta)

Aurusaunad Top 10 Sel nädalal on suuresti sarnane lugu, pakub enamik tavalisi kahtlusaluseid ehkki kaks uut kannet Tropico 3 ja King Arthur nagu Serious Sam HD: First Encounter langeb ära kaardistada ja draakon Vanus snagging kaks laigud Top 10 .

01 Modern warfare 2
02 Left 4 Dead 2
03 Tropico 3 Auru Edition
04 Counter Strike Source
05 Borderlands
06 Dragon Age: Origins
07 Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition (UK)
08 tõrvikuvalgus
09 Valve Complete Pack
10 King Arthur: rollimäng

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Puhkajale tarkvara graafikuid koostanud Chart Track © 2009 ELSPA Ltd

bit-tech.net

Adobe Acrobat, Reader rünnaku all

Adobe Reader - ja Acrobat - on aktiivselt suunatud küpsiseid kasutada nii-veel unrevealed turvalisuse puudus.

Adobe on kinnitanud, et ta on saanud raportite osas viga selle Acrobat Reader PDF vaatamise tarkvara aktiivselt ära kasutada küpsiseid.

Kui postitad oma Product Security Incident Response Team Blog, Adobe on teatanud, et ta on "saadud aruanded haavatavus Adobe Reader ja Acrobat 9.2 ja varasemad versioonid on kasutada looduses" ning selgitab, et ta uurib välja samal ajal " hindab ohtu meie klientidele. "

Kuigi Tühja toimetaja augud võisid vajalikku teavet rünnaku süsteemid töötavad ohustatud versioonidele tarkvara, süsteemi administraatorid leiavad end tagasi suu tõttu puudumise kohta kättesaadav teave "neto seoses küsimus: millel andmed puuduvad toimu, kas Adobe või ühise julgeoleku meililistides, see Küsitlus, millist haavatavus võib olla - koos, kuidas vältida või leevendada rünnakute vektor, kaugemale lihtsalt eemaldaks Adobe Reader ja Acrobat oma süsteemi.

Seoses loor salajast, Adobe Wiebke Lips selgitas, et "aruannetes [haavatavuse] tuli [Adobe] PSIRT otse partnerite julgeoleku kogukond," kes on otsustanud lubada Adobe aeg plaaster viga enne vabastamist üksikasjad rünnak.

Puudumisest hoolimata kirjeldust, ta näib õiglane arvata, et viga on pärit Adobe Reader ja Acrobat on käinud, varjatud javascript: juba oktoobris sarnane viga oli aktiivselt kasutada ning 9,2 pressiteade pidi olema püsiv määrata. See rünnak ise tuli sooja kohta kontsad teise viga juuli, mis mõjutas nii Adobe Reader ja ettevõtte Flash Player pakette ise lühike hüpata null-päev kasutada sihtimise Adobe Reader's JavaScripti mootor veel kord. Aga see ei olnud piisav, JavaScript turvalisuse küsimused olid just teise null päeva rünnaku tagasi veebruar - need lihtsalt esindavad enamikku turvaaugud avastati ettevõtte tarkvara käesoleval aastal.

Kuni Adobe Pressiteated Lisateavet rünnaku soovitused on tagada, et PDF faile avada ainult usaldusväärsest allikast; blokeerida JavaScript mootori jooksul Reader ja Acrobat häälestuse menüüst või leida alternatiivseid vaataja PDF-faile.

Oled sa pettunud, et jälle üks tõsine haavatavus Adobe tarkvara või ei Uudised veel ühe lugeja viga üllatab sind ei JOT? Jaga oma mõtete üle foorumite.

bit-tech.net

BBC tuleks leida võimalusi toetada väikseid arendajaid UK ütleb Labour MP Tom Watson.

Labour MP Tom Watson, asutaja survegrupi Mängijad "Voice kutsunud BBC toetada UK mängud tööstusharu - eelkõige väiksemaid ettevõtteid ja indie-arendajatele.

"Ma tahan ta kajastub nende toodang ja kuidas nad hangivad mängude ja digitaalse infosisu" Watson ütles GI.biz kui küsitakse kultuuriline ebavõrdsus UK filmide ja mängude tööstus, viimane on tasuvam.

"BBC on kulutatud naela 1 miljard oma koduleheküljel alates 1994 - nad oleksid võinud puhus elu palju mängu firmad, kui nad tahaks sai oma lepinguid õigus ja olnud suuremeelne nende litsentseerimine," jätkas ta.

For non-EE lugejad, BBC on Suurbritannia peamine TV ettevõtte ja rahastab litsentsitasu, mis on praegu GBP £ 142,50 (USD $ 231,50) aastas iga leibkond, kes omab televiisorit. Nimetatud lõiv saab Teile juurdepääsu BBC kanalite ja fondide programmide väljatöötamine - kuigi mäng suunatud näitab on ... hästi, üsna olematu.

"Ma ei süüdistanud BBC kuna kõik see uus ja kiiresti, kuid ma tahaks näha kus nad saavad kasutada oma lihaseid, mis aitavad väikesed poisid tööstusharus suhtlemist tegemisel suur mängud, suur taotlused . Jah, muidugi, kasuta seda BBC veebilehte kuid lubage arendaja minna ja tulla kaubik pakkuda umbes et samuti.

"Ma arvan, et see peab BBC olema veidi rohkem kiirhäälestusega väikeste mängud ettevõtted," lisas ta. "Nad võiksid tõesti, tõesti abi, kui nad kasutasid oma mõjuvõimu, et tuua natuke elu siis."

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

ASTRA ehitab 13-GPU super

ASTRA ehitab 13-GPU super

FASTRA II ehitada kasutab kuus GTX295 dual-GPU cards koos ühe GPU GTX275 kaarti pakkuda 12 teraflops täitmise.

Meenub Teeny-tiny super, et poisid üle on Antwerpeni Ülikooli ehitatud kasutades kaheksa GPU üle nelja Nvidia GeForce 9800GX2 videokaardi - Noh, poisid on upped oma mängu.

Nagu aru aastane Engadget, FASTRA II funktsioonid muljetavaldav kolmteist üldotstarbelisi graafikat töötlemise südamikud kokku täitmiseks kaheteistkümne teraflops - triljoni floating-point sekundis - on Väga väike kulu vaid € 6000 (£ 5,400).

Ametlikul kodulehel selgitatakse, et üsna muljetavaldav ehitada - nõuab erilist puuris hoida videokaardi, mis on ühendatud emaplaadi kaudu paindlik ärkaja kaablid - funktsioone kuue Nvidia GTX295 dual-GPU graphics cards koos GTX275 ühe GPU kuvadraiveril Kolmteist adresseeritavad töötlemiseks kasutatavad sideained - välja arvatud süsteemi CPU. Et rahuldada energiatarve kõik graafika riistvara, FASTRA II kasutab nelja üksikut toiteallikad kõik parajasti Nestled üles Lian-Li PC-P80 Armorsuit puhul.

Ehitada on keeruline, kuna see ei ole loomulikult, ilma probleemideta: meeskond taga FASTRA II vaja mõned kohandatud BIOS koodi Asus, et kasutada kõiki graafika kaarte koos ja jääb veel tekkinud tarkvara stabiilsuse probleeme, ilmselt tingitud vastuolu vahel video draiverid ja BIOS-i ja Linuxi muudatusi oli meil kasutada. "

Süsteem - mis on mõeldud kasutamiseks tomograafia rakendused - näitab suurt kiirust tõsta üle oma eelkäija, haldamise 4,08 arvuti abil tomograafia viilu ümberehitused sekundis näitaja vaid 1,14 algse FASTRA. Võrdluseks, mis põhineb umbes Intel Core I7 940 CPU töötab neli töötlemise südamikud at 2.93GHz haldab ainult 0,18 viilu ümberehitused sekundis.

Kõik see võim on oma hind, muidugi: all täiskoormusel, rig tõmbab ilmatu 1.2kW võimu, mis on oluliselt rohkem kui aeglasemad lauaarvuti toetub Core I7 kiip on vaid 260W piigi teha. See ütles, FASTRA II süsteem on neli korda kiiremini kui ülikooli 512-core AMD Opteron-põhise klastri - ehitatud peaaegu viis aastat tagasi super tööd - mis teeb suuri 90kW koormuse all. Tõepoolest, kui energiatõhususe - mõõdetud osast, ümberehitused per vatt-tund - mõõdetakse, FASTRA II lahkub iga teine lahendus seisab.

Kui teil väljamõeldud võttes minna ehitada oma super, meeskond on koostanud nimekirja riistvara, mida kasutatakse on FASTRA II.

Kas GPGPU esindavad tulevikku superarvutivaldkonnas, või on see ainult aja küsimus enne CPU valitseb kõrgeim taas? Jaga oma mõtete üle foorumite.

bit-tech.net

Esimese L4D2 add-on kuulutatud Kevad

Valve teatas esimene add-kampaania Left 4 Dead 2, möödasõit, mis funktsioon L4D1 enamusega.

Valve on ametlikult välja kuulutatud esimene add-on pack for co-op Zombie Shooter Left 4 Dead 2, paljastavad, et see funktsioon kangelasi nii Left 4 Dead ja vasakule 4 Dead 2.

Dubbed Passing, kampaania on täis-on crossover, mis vastavalt ametlikku vabastamist, on debüüt Kevad 2010.

Mängijad saavad võimaluse mängida nii Left 4 Dead 2 kangelased nad teekonnal läbi väikelinna Gruusia pärast sündmusi Left 4 Dead 2 "surnud keskuse kampaania ilmselt pakkumise ühineda teiste ülalpidamisel.

Ei ole selge, kui kaua tegelik kampaania, kuid see kõlab nagu möödasõit on suur uuendus Left 4 Dead 2. Seda saad lisada uue püstoli, uus Nujakka relva ja uus aeg-ajalt Üldine zombi, kuigi üksikasjad veel teada.

Lähituled tulevad uued kaardid Survival, Versus ja Süüa transpordiliikidele, nagu ka üheinimese ja Co-op Kampaania mängida. It'll ka täiesti uus co-op mäng režiim, kuigi Valve jälle vaikiv kohta eripära.

Hinnakujundus möödasõit ei ole veel arutatud, mistõttu on selgusetu, kas saad tasuta uuendatud või tükk lisatasu DLC.

"Möödasõit muutub kõige olulisem kampaania Left 4 Dead lugu, nagu kõik ülalpeetavad kutsutakse kokku üks kampaania," ütles Valve turustamise VP Doug Lombardi. "Samuti on suur pakkumine uus gameplay sisu poolest midagi uut igas mängus ¾ pluss uus aeg-ajalt ühine ja relvadega."

Tutvu meie mõtteid mänge meie Left 4 Dead ja Left 4 Dead 2 arvustused, samuti meie juhend Left 4 Dead, siis andke meile teada oma mõtteid foorumites.

bit-tech.net

Projekti Jõulupuu

Eessõna Alex Watson


Pilt scene: It's Christmas 2004. Tony Blair on endiselt võimul. IPodid on suured, valged, kontrollitud ja ketramine pizza plaadi esi-ja Apple äsja välja spetsiaalne U2 versiooni, tagades seega ei ole kunagi jahutatakse jälle. Nvidia on veel realiseerida GeForce FX on aurutatud laduma ja sisikonna. Teisalt, nForce 2 emaplaat koos SoundStorm lähevad alla a. .. torm.

Internetis, bit-tech välja selline, ja see mees on toimetaja. In tolmuses nurgas Londoni kesklinnas büroo, PC modding ja riistvara ajakirjas oli rubriik ees esimene jõulupüha, ja soovis tähistada elusolev mõnikord auklik sügisel. Sisestage ... Projekti Jõulupuu.

Viis aastat hiljem, ja vestlus vahel Custom PC ja bit-tech meeskond jõulude modding - ajendatud Christmas Edition Titan Fenrir - Projekti Jõulupuu on nimetatud Raskel helinaid. Innukas bit-tech tv proovinud Googling selle vahel muinasjutulises pidulik masin - aga ei mainita ei leitud. Undettered nad suundus arhiivi ja leidnud, CD aare ait, mis on pakitud koos originaaldokumentide ja pildid. Niisiis, teie pidulik ajaviide, oleme praegu üks naeruväärne Modifikatsioonid kunagi teinud, ja kindlasti kandidaat mainida uusi üleviimise Twelve Days of Christmas: PC jõulupuu.

Jõululaupäev

Ühel õhtul pärast rasket päeva vaadata ja kohvi, läksime avaldamise eest kiire poole. Kuigi õnnelikult supping nõrk Austraalia õlu ja munching röstitud maapähkleid, oleme arutanud seda teemat, mida modding projekti peaksime tegema jõuludeks. Arvukad pinti ja tunni palavikuline arutelu hiljem olime jõudnud ummikusse ja olid ikka veel lähemale mõistliku lahenduseni. Meil oli vaja midagi lihtsat, kuid siiski tõsi ikoon jõulud - sellist asja, et hakkaks te Paaris tune Jingle Bells ja teeb teid rõõmsalt unistamine sooja tulekahjude ja Glögi.

Kõige parem valik oleks midagi Jõuluvana regi, samamoodi salongi või türgi koos salvei ja õuna täidis. Kahjuks tervistav mõelnud ei ole norm pärast mõniteistkümmend pinti on raketi kütus, et selle asemel mõned Välkky oli idee paigaldada PC jõulupuu. Ma mõtlen, mida kirjeldatakse jõulude parem kui suursugune ebatsuuga?

Hell bent sõlmimist argument võidukalt inebriated Hack jätkas täpselt kirjeldada, kuidas ta arvas, et võiks teha. Ärgates järgmisel hommikul ja vahele rõõmsalt tööle sain aru, minu viga. See oli minu idee ja milline oli hullem olin veendunud, neid ma oleks tegelikult võinud ehitada mini-ITX süsteemi tree - Oops.

PC Jõulupuu Projekti Jõulupuu Arhiiv

Santa's Grotto

Täielikult teadlik asjaolust, see saab olema ülesmäge võitlus ehitada Projekti Jõulupuu, minu esimene instinkt oli petavad ja on töökoda ehitada šassii minu kirjeldustele. Nagu selgub, kõik töörühmad Saatsin šassii kavad asus ignoreerida minu jälgida e-kirju või mumbled midagi "vabandust, vale number", kui ma helistas neile. Mitte isegi lubaduse palju kokkuklapitavad raha võiks neid veenda, et see oli tegelikult lihtne konstruktsioon nad võiksid panna CNC, painutada, neetide, värvi-ja kohaletoimetamise silmapilk, enne nipping välja avaldamise tähistamiseks raha eest midagi.

Muidugi, kõik nad palusid plaanid, kuid võin ainult oletada, nad lihtsalt edasi neile umbes tööliskond igal isikul nende lugemine järjest bemusement, kuid kriimustada oma pead kindel ja ütleb "Te olete sain olla tõsi - Daft *** * "ja nii edasi.

Kohutamata ma otsustasin valmistada kere minu asemel ja pärast palju päringuid Net ma lõpuks tabas paydirt - äriühingu kõrbekogemusi Perthshire nimega "Jõulupuu Warehouse", kes müüvad õõnesprofiilid, virnastatavates puud lahtiselt jaoks ostukeskused jms . Võttes tegelikult leida puu, et võiksin pigistada kõik komponendid, see oli vaid juhul hoonete piisav struktuur hoidke neid all õõnes baldahhiin. Projekti Jõulupuu oli õigele teele.

14 Aralık 2009 Pazartesi

Bethesda kaotab Fallout kohtuasi on Suhete

Bethesda kaotab Fallout kohtuasi on Suhete

Bethesda ei ole suutnud saada kohtu ettekirjutust Suhete kohta müük vanemate Fallout pealkirjad.

Bethesda Softworks on ebaõnnestunud katse saada kohtu ettekirjutust, et lõpetab Suhete müüa vana Fallout games.

Suhete olid originaal kirjastajad Fallout seeria kuni Bethesda ostis õigused ja vabastatakse Fallout 3. Bethesda litsentsi mõned õigused tagasi Suhete teatud tingimustel ning lubatud Suhete tööd Fallout MMO pakuvad teatavaid tähtaegu võiks met.

Kahel äriühingul on kukkunud rohkem müüki vanemaid mängude seeria, mis Bethesda ütles, et Suhete ei ole asjakohaseid õigusi enam. Bethesda konkreetselt objektid Suhete müügi pakki vanemate Fallout mängud jaotistele nagu Fallout Saga, Fallout Trilogy ja Fallout kogumine.

Vastavalt lekkinud kohtudokumente võõrustab kell Fallout fänn aga USA kohtunik on toetanud Suhete vaidluses ja selgitas, et Suhete vabalt müüa neid pakis on.

Samuti on selgunud, et Suhete jätkab tööd Fallout MMO, praegu tuntud nime all Projekt V13.

Suhete ja Bethesda ei ole veel kommenteerinud küsimus ametlikult ja see on selge, kas see juriidiline vaidlus üldse mõjutab pidev arendamine Projekti V13.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

bit-tech.net

SATA 6GB / s SSD näitab kiiruse kasvu

Arvud saadakse PC Perspective nende testide Marvell uudist töötleja näidata muljetavaldavat kasu SATA 6GB / s buss.

Neile olete kindel, ladustamise tehnoloogia areneb punktini, kus uus 6GB / s SATA standard on tegelikult pakkuma kasu, vaadake viimaseid SSD põhineb umbes Marvell uudist kontroller pardale.

Poisid üle mis PC Perspective on õnn saada enda kätte insener proovi Marvell viimase SATA 6Gb/s-ready SSD kontroller ja jooksis ta oma tempos - lõpuks näha, kas on mingeid seadmeid, mida saab tõesti teha enamikus uutes 6GB / s emaplaat tabab turul.

Enne saada tulemusi, on oluline hoiatus meeles pidada: insener proovi lihtsalt näitama suutlikkust kontroller, nagu Marvell ei ole tegelikult kogu SSDs - just kontrollerid. Seega PC Perspective oli ainult võimeline tegema loe katse tõttu Marvell kasutades odavam püsimälu kiipide asemel täielikult kirjutatav NAND välkmälu tavaliselt leida SSD seadmeid.

Seda silmas pidades, arvud töötleja ise on muljetavaldav - aga tuleb tera soola, kuna see jääb üle oodata, kui NAND välkmälu ise kursis olla Marvell parandustele. Isegi seda, mis plahvatuse loe määrad 351.2MB / s ja keskmine püsiva loe määrad 314.5MB / s Marvell's prototüüp jätab muid vahendeid tolmu.

Isegi Seagate on SATA 6Gb/s-ready XT seeria mehaanilise jõuülekande on kõlavalt peksti katsetes, hallata vaid 253.4MB / s plahvatuse kiirus ja vaeste 114.1MB / s keskmine loe määr. Näiteks parandamise pakutud SATA 6GB / s, bussi-ja Marvell uudist töötleja, andmed saadud prototüüp isegi beat Intel X25-M G2 SSD - mis on piisavalt kiire küllastamiseks SATA 3Gb / s buss see oli ühendatud .

Kuigi need arvud näitavad võimu töötleja rohkem kui miski muu, see tõestamine kõigile, kes on investeerinud SATA 6Gb/s-ready emaplaadi. Neile, kes ei ole, vihastama ei: katsed kasutada PCI-Express add-in board et PC Perspective lubadused on kättesaadavad "vormis PCIe x4 add-kaart Asus nii madal kui 30 $ (19 £ ), et annan teile kaks SATA 6G sadamate ja kaks USB 3,0 sadamates. " Kui kaua enne SSD tootjad pandud tööülesannete NAND kiipide katset, mille sidumist seda Marvell on kiire uus kontroller jääb üle oodata.

Kas see katsetamine veendunud olete, et SATA 6GB / s on teie järgmise versiooniuuenduse või sa ootad tegeliku seadme kasutamise töötleja enne saada põnevil? Jaga oma mõtete üle foorumite.

bit-tech.net

Gran Turismo 5 suveks pressiteade?

Gran Turismo 5 võib kandid lähemale pressiteade, kus suvi 2010 kuupäeva hiljuti viitas.

Kommentaarid Sony on vihjanud, et kaua oodatud ja veelgi enam edasi Gran Turismo 5 PlayStation 3 võib kandid lähemale viimise, palju rõõmu fännide.

Kahjuks küll, et tähtaeg on veel kaugel - suvel 2010 on lähedal Sony tundub valmis panustama.

Märkused pärit SCEA pressiesindaja Chris Hinojosa-Miranda, kes kinnitas, et Destructoid et mäng oli otsin head suve vabastamist järgmisel aastal. Ilmnenud on vahepeal võtnud offline, kuid mitte enne, kui see oli kaetud samalaadseid Kotaku.

Jaapani versiooni Gran Turismo 5 on ilmselt ikka õigel märts 2010 pressiteade, et rahvusvahelise pressiteade paar kuud hiljem on päris tõenäoline, kuigi see tundub imelik, et Sony ei muuda seda teavet veel selge.

Esiteks teatas aastal 2006, Gran Turismo 5 on üks hilinenud pealkirjad platvorm, aga ka üks näha. See väitis, et on rohkem kui 1000 autot ja 20 tracks, 70 unikaalset ahelatega.

Mäng kindlasti välja fantastiline, aga me hoida ära meie arvates kuni saame õige võimalus mängida. Seni meile oma mõtteid foorumites.

bit-tech.net

Batman: Arkham Varjupaiga 2 teatas

Vähe on teada Batman: Arkham Varjupaiga 2 hetkel, kuid Joker on määratud ilmuma.

Warner Bros teatas olemasolu Batman: Arkham Varjupaiga 2, järg populaarseks koomiline põhinev mäng käesoleva aasta alguses ja praegu populaarsem kandidaat Game of the Year.

Warner Bros on ilmselt üle võtnud kirjastamine mängu jaoks, samas Rocksteady tagasi arendada järge.

Üksikasjad mäng on vähe - ei mingit vihjet platvormide Aasta või krundi, kuid teaser trailer on vabastatud mis näitab kaos Gotham City ja Joker, pigem poolt Harley Quinn chuckling. Ta teeb seda palju.

Uus veebisait sait on kaardunud liiga, ArkhamHasMoved.com, mis annab mõista, et mäng ei pruugi enam olla sätestatud Arkham Varjupaiga - või varjupaika ise asuvad mujal.

"Me oleme põnevil, et ehitada ülemaailmne mäng frantsiisi alates Batman: Arkham Asylum, mis on saanud uskumatu vastust mängijatele ja fännidele Batman kogu maailmas," ütles WBIE president Martin Tremblay.

"Rocksteady võtnud Batman uuele tasemele videomängu ruumis ja oleme pühendunud järge fännid on armastus."

Kasutage meie Batman: Arkham Varjupaiga läbivaatamise kohta rohkem teavet ja olla kindel, et meiega oma mõtteid foorumites.

bit-tech.net

UK marsruudid lairibaühenduse kiirus uuring

Avaldatud arvud OECD esitas Ühendkuningriigi piinlik 21. seoses Interneti-ühenduse kiirust.

Uuring ülemaailmse Interneti-ühenduse kiirus on paigutatud UK allosas tõttu puudumine omavalitsuse investeeringute kiu põhineva lairiba.

Teatas üle on BBC, avaldatud arvud Organisatsiooni Majandusliku Koostöö ja Arengu panna UK 21. tabelis 30 riiki järjestab keskmine tarbija Internet kiirusel.

Riigile, mis uhke oma tulevikku mõtteviisi ja innovatsiooni, see on piinlik, näidates: kahekordselt nii et kui näete esikümnes, mis sisaldab Jaapan muljetavaldav 1Gb / s, Soomes on 110 Mb / s ja 100Mb / s, mida pakub Soome , Rootsi, Korea, Island, Prantsusmaa ja Taani. Ühendkuningriik on isegi pipped et postitus Netherland's 60MB / s ja 50MB / s kättesaadavaks elanikud Ameerika Ühendriigid ja Hispaania.

Soovitus OECD on see, et investeeringud lairibatehnoloogiatele on hädasti vaja - mis kasu on tunda elektrit, tervishoiu, hariduse ja transpordi sektorites, tuleks raha eraldada lairibaühenduse arengut. Tõepoolest, OECD Taylor Reynolds usub, et "kui te lõikate 1 protsent maha kanda haridus-, elektri-, tervise-ja transpordi soovite rohkem maksma kiudude võrgustiku" ja iga sektori oleks kasu palju rohkem kui ta kaotaks.

Teiste riikide - sealhulgas kümne parima nimekirja Soome - tehes liigub, et tagada oma kodanikele juurdepääsu kiire lairibaühenduse, Ühendkuningriigi valitsus on midagi parandada küsimustes. Koos Ühendkuningriigi 21. 30-mõttes toores kiirus - ja mitte palju parem 13th out of 30 osas üldine levik - valitsuse 50P kuus "lairiba maks" fikseeritud telefoniliinid ilmub palju vähem naeruväärne mõiste ja rohkem vajalikkust.

Kas olete loodan, et valitsus kuulab OECD ja ader raha UK telekommunikatsiooni infrastruktuuri, et suurendada lairibaühenduse kiirus, või on meie praegune ühendused piisavalt kiiresti? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Kas konsooli mängude suremas?

Kas konsooli mängude suremas?

Pole hullu, ma tean mida sa mõtled: pealkiri see funktsioon on ainult "troll" kirjutatud kogu, ja ma olen lihtsalt teise arvuti mängude fanaatik, kes on kuidagi eksitada tema blinkered kimp Synapses uskuma, et konsooli mäng on umbes liituda dodo's ridadesse. Niisiis, enne ma hakkan, ma lähen, et ennetada võimalikke flamewar nähes minu mäng kaardid lauale.

Mul on praegu mängu PC, Microsoft Xbox 360, Nintendo Wii, Sony PlayStation 2, Nintendo DS, Nintendo Game Boy Color, Sega Megadrive ja isegi Sinclair ZX Spectrum minu lounge. Ma olen pühendunud mitmetasandilise gamer alates 1980ndate aastate algusest, ja ma olen mänginud sadu mänge mitmekesine array elektroonilisi vidinaid aastakümnete jooksul. Alates Animal Crossing, et Crysis on mul eklektiline maitse pixellated meelelahutust ja kasti räni, mil ta juhtub olema töökorras on umbes sama tähtis mulle kuju krõbe.

See on seda silmas pidades, et olen jälginud praegune konsool põlvkonna suure huviga, ja isegi olen hakanud arvan, et see võib olla viimane põlvkonna konsoolid nagu me teame neid. Enne vaatame probleeme, aga on oluline mõista, kuidas suuri konsooli mäng on praegu. Varem sel aastal mäng välja üldine UK müüginäitajad praeguse põlvkonna konsoolid, mis näitavad, et 24,2 miljonit ühikut oli müüdud.

Kas konsooli mängude suremas? Kas konsooli mängude suremas?
Animal Crossing - Click to Enlarge

Arvuna, mis on üks konsool ligi pool elanikkonnast UK. Muidugi, see ei ole päris töö meeldib see, kui palju inimesi on rohkem kui üks masin, kuid see näitab, et selle põlvkonna konsoolid on olnud äärmiselt edukas. Pole üllatus, et Top müüa kaks konsoolid Nintendo DS (9,4 miljonit eurot) ja Wii (5,4 miljonit eurot), kusjuures tõus Casual Gaming osutunud suureks, veiste virna raha Nintendo vaatamata konsooli "piiratud töötlemise võimalustele.

See on raske võrrelda müüginäitajad otse arvutisse, ning isegi mängu müük on raske hinnata, kui on nii palju laadida kauplustes, mida ei arvestata tavalisest kaardid, nagu Steam. Kuid ELSPA saatis mulle huvitavat teavet PC turuosa jaemüügi mängud, mis ei aidata valgustada teema ...

Kas konsooli mängude suremas? Kas konsooli mängude suremas?
Modern warfare 2 - Click to Enlarge

Näiteks Modern warfare 2 on praegu number 1 kogu mängu. Nagu first person shooter that's müüakse põhiliselt oma mitme võimalustest, siis võiks arvata, et arvutis oleks juhtiv pakendi, kuid tegelikult on olukord vastupidine. Eelmisel nädalal, Xbox 360 versioon moodustasid 54 protsenti registreeritud müük, samas PS3 moodustasid 39 protsenti.

Ülejäänud müük on jagatud arvuti ja pihuarvuti versioonid, PC vaid moodustab 5 protsenti mängu jaemüük, hoolimata asjaolust, et see on praegu number 2 [url = www.bit-tech.net / news/top-10-pc-games-chart] PC mängud Chart [/ url]. Sarnane lugu ilmub Need for Speed: Shift PC moodustavad vaid 2 protsenti jaemüük. Nii et, ei - konsooli mäng ei ole suremas. See on lihtsalt liiga edukas.

Muidugi, see statistika on kooldunud asjaolu, et need ei põhine ainult jaemüügi andmed, ning paljud PC mängijate valida laadida mänge, nagu Auru-ja Direct2Drive. Ent see ei näita, et konsoolil mängimine on endiselt väga suur, kui on tegemist Suurbritannia jaemüük. Kindlasti lähiajal, tundub, et konsooli mäng on väga kaugel asumise Valu surma.

bit-tech.net

Cygnus X1 by Attila Lukács Cygnus X1 by Attila Lukács, teise nimega oldnewby Cygnus X1 by Attila Lukács Cygnus X1 by Attila Lukács, teise nimega oldnewby
Pilt suuremalt

Kui ta jõudis painutamine, on meeldiv üllatus emaplaadi poolel valmistamine läks sujuvalt. Kuid, nagu kõik asjad elus, teine pool ei lähe nii hästi. Painutada vaja siin oli üsna väike ja seda ei saa teha Bender. Niisiis, ma improviseeritud.

Cygnus X1 by Attila Lukács Cygnus X1 by Attila Lukács, teise nimega oldnewby Cygnus X1 by Attila Lukács Cygnus X1 by Attila Lukács, teise nimega oldnewby
Pilt suuremalt

Cygnus X1 by Attila Lukács Cygnus X1 by Attila Lukács, teise nimega oldnewby Cygnus X1 by Attila Lukács Cygnus X1 by Attila Lukács, teise nimega oldnewby
Pilt suuremalt

Alguses ma arvasin, kõik oli hea, aga varsti märkasin, et vertikaalselt ühel poolel oli enam kui teised, kahtlemata tingitud puuduliku painutada. Kiire uuesti projekt oli nõutav, ja ta kaasa PSU laekaga muutumas eraldi tükk, mis omakorda poltidega peale selgroo.

Cygnus X1 by Attila Lukács Cygnus X1 by Attila Lukács, teise nimega oldnewby Cygnus X1 by Attila Lukács Cygnus X1 by Attila Lukács, teise nimega oldnewby
Pilt suuremalt

Cygnus X1 by Attila Lukács Cygnus X1 by Attila Lukács, teise nimega oldnewby Cygnus X1 by Attila Lukács Cygnus X1 by Attila Lukács, teise nimega oldnewby
Pilt suuremalt

13 Aralık 2009 Pazar

bit-tech.net

Akasa X4

Tootja: Akasa
UK Hind (läbivaadatud): £ 19,19 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): N / A

Arctic Cooling Freezer 7 Pro on üks parimaid eelarve Protsessori jahutite kunagi tehtud. Sa võid kotti üks umbes 15 £ ja see ei neetud trahvi töö taltsutamine temperatuuri overclocked Core 2 protsessorid. See ei ole asendus järk-järgult muutus külmemaks, kuid selle täitmine-to-hinna suhe oli raske. Just siis, et paljud tootjad, sest tehtud lookalikes. Kahjuks küll, mõned neist performalikes, asjaolu, mis tagas, et Freezer 7 jäi istuma atop oma troonil nagu kuningas Bargainville.

Täna on teine Freezer 7 lookalike, Akasa X4. Kell varju alla 20 £, X4 on odav upgrade. Teie raha ostab te heatsink, et otsustab läbiproovitud ja testitud koostisega alumiiniumi fins paigutatud ümber trio vase heatpipes, mis sealt jookseb läbi vask baseplate. Kuigi heatpipes läbima baseplate, nad ei sujuvalt segatud arvesse kontaktpunkt tundub olema moe nendel päevadel. Nagu nägime meie Tuniq Tower 120 Extreme vaadata kuigi see tehnika ei pruugi tagada hea jahutuse tulemuslikkust.

Akasa X4 Cooler Review Akasa X4 Review Akasa X4 Cooler Review Akasa X4 Review
Pilt suuremalt

Ventilaator 92mm mudeli ja on eemaldatav, mis võimaldab vahetada see välja mõne teise mudeli, kui soovite. X4 on ventilaator lülitub motherboard via 4-pin PWM connector, nii kaua, kui teie emaplaadil on 4-pin fan header on võimalik reguleerida kiirust ventilaator sõltub protsessori temperatuur. Olles 92mm mudel, ventilaator tuleb spin kiiremini kui 120mm mudel lükata sama palju õhku ning see on märgatav summa tekitatud müra. Oleme esinenud valjem ventilaatorid, kuid me oleme kohanud vaiksem ka. Täiskoormuse juures, eriti meie LGA1156 platvormidele fänn on mürarikas, kui ta keerutab kuni max kiirusel.

Nagu Freezer 7 Pro, X4 kasutab push-pin mounting süsteemi Inteli viide jahuti kasutab. Kuid X4 on trikk hihassaan. Push-Pins käsku korralikult kolme erinevasse asendisse, mis võimaldab X4 varustada 775, LGA1156 või LGA1366 emaplaat ilma teid kellel on vaja nii palju mõelda, jõudes ette kruvikeeraja. Kui te ei tunne push-tihvtid, siis võib tunduda päris Aeganõudev esimesel. Siiski, kui oled otsustanud, kuidas toimib, on tegemist vooder neile järele augud umbes CPU socket ning surudes alla, kuni kuulete klõpsu.

Akasa X4 Cooler Review Akasa X4 Review
Pilt suuremalt

Paigaldamise protsessi AM2 + või AM3 lauad ka järgmine sarnane protsess AMD viide jahedam. Säilitamise käsi on komplekteeritud, et klambrid lahedam, et pistikupesa nagu üks, et leiad kasti oma AMD CPU. Kaks sooned on lõigatud ülaosa alusplaat, et suunata suuna hoidmine käsi ja hoidke see koht.

12 Aralık 2009 Cumartesi

bit-tech.net

Xtreamer HD Media Playeri ülevaade

Tootja: Xstreamer
UK Hind (läbivaadatud): £ 99,00 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): 146,7 $ + 24,99 $ USB WiFi adapter / antenn (nt käibemaks)

Paljud blu-rays nüüd tulen võimalus kõrglahutusega digitaalset allalaadimiste akna ja meie meedia raamatukogud näitab mingit märki väheneb, turg meedia mängib set-top box areneb kiiresti. Muidugi, palju DVD-mängijad on võimelised lahendama Standard Definition faili juba mõnda aega, kuid tõusu HD meedia spetsialiseerunud hobujõudu kohustatud prõks nõudlik 1080p videofaili, rääkimata kõigest konkureerivate koodekeid ja formaadid, nõuab rohkem suudab pühendatud seadmeid.

Xstreamer koos hulga konkurente, sealhulgas suurepärane WDTV Live on selline seade, väites, et toetada suure hulga video-ja audio formaadid ja grunt käsitleda 1080p videot. Xstreamer on ka üks või kaks tunnust, mis eristavad seda konkurentsi. Kas seda mängu üles, või isegi ületada WDTV Live? Let's teada.

Xtreamer Network Media Playeri ülevaade Xtreamer Network Media Playeri ülevaade
Pilt suuremalt

Vorming ees vähemalt Xstreamer on väga muljetavaldav toetus peaaegu kõik mõeldav video või audio koodekit ja mahuti, kui olete värskendanud seadme oma viimases firmware. Kõrvuti tavapärase kahtlustab MPEG 1/2/4, Xvid, H.264 ja WMV kuid samuti toetust ISO failid (täielikku juurdepääsu menüüd). Hämmastav, seal on ka toetus BD-ISO failid, funktsioon praegu unikaalne Xtreamer. Seal on palju abi, kui tegemist on heli liiga, kus multi-channel AC3, Dolby Digital, DTS FLAC ja Vorbis kastid kõik märgistatud, ja toetab täielikult 2,0 sätestatakse-segamise või audio pass-through for DTS ja Dolby heli.

Xtreamer Network Media Playeri ülevaade Xtreamer Network Media Playeri ülevaade
Klõpsa suurendamiseks - Kuigi taasesitus mõned 1080p sisu trahvi (vasakul), kõrge bitikiirus faile kokutama ja pixelate halvasti (paremal)

See on kindlasti muljetavaldav hulk koodekeid, mis peaks hõlmama kõiki, kuid kõige spetsialist meedia kogudest. Aga Xtreamer pakub tõenäoliselt kõige mitmekülgset toetust meedia formaadid turul, ei saa sama öelda tema võime mängida suure bitikiirusega meedia ladusalt. Üritasime mängida meie ülikõrge bitikiirusega 60MB/sec video proovis Xtreamer, vaid mida tuleb täita chugging slaidiseansi kohutav pixilation. Kõrge bitrate (30MB/sec +) 1080p MKV faile kannatanud sama saatust. See aeglustab on tõenäoliselt tingitud Xtreamer kasutades vanemate spetsialist kiibistik kui veel hiljuti avaldatud WDTV Live käsitseda esituse. See kahjuks tähendab, et Xtreamer lihtsalt ei ole nii võimalik, nagu seda paremini kursis konkurent.

11 Aralık 2009 Cuma

Järgmine TF2 update hõlmab klassi sõda

Järgmine TF2 update hõlmab klassi sõda

Järgmine uuendus Team Fortress 2 on otsustanud osaliselt vahel sõda sõdur ja Demoman klassid.

Valve valmistub esitleb järgmise tasuta sisu uuendatud Team Fortress 2, mis tõotab uusi kaarte, relvad ja tavaliselt rohke fantastiline uus kraam. Samuti ilmselt mõned kübarad.

In ebatavaline ja põnev liikuda kuigi täpne sisu uuendatud kavatsetakse osaliselt otsustas mängijate kui Valve teatas, klassi vahelist sõda Demoman ja Sõduri klassid.

Esimene osa update sisaldab kahte salajast uued relvad mis Klapp on projekteeritud ja kavatseb release - üks sõdur, üks cycloptic Šoti miinide flinger. Valve ei vabastades nii kui ainult üks. Kumba sõltub tulemustest nädala kestnud sõja vahel lõhkeaine eksperdid. Kui rohkem sõdureid tappa Demomen kui Demomen tappa Soldiers siis raketi-džemprid saavad uue relva ja vastupidi.

"Mida rohkem Demomen tapad nagu Soldier klassi aitab tagada Soldier muutub relv on nädala lõpus," Üksik selgitada ametliku TF2 blogi. "Rohkem sõdureid tapad nagu demo aitab Demo klassi saavad ainult seitsmes relva."

Täpne bodycounts mõlemale poolele mida ajakohastatakse iga päev uuendatud leht, kus ka Valve esitleb ülejäänud uuendused klass sõja pakendis.

Oh - ja isegi ei mõtle petmine, kui Valve's Robin Walker kinnitab fännidele, et TF2 meeskond teada, kas te proovida.

Tutvu Team Fortress 2 läbivaatamise kohta rohkem teavet mängu ja kindlasti meiega oma mõtteid foorumites.

bit-tech.net

OPTI nõuete rikkumise Nvidia

Opti - suur IP valdusfirma - väidab, et Nvidia on purunenud tingimuste litsentsileping.

Notorious intellektuaalomandi valdusfirma OPTI käivitas vahekohtu vastu Nvidia, väites, et firma võlgneb selle olulise osa autoritasu maksed patendi eelnevalt Snoop mälu tehnoloogiaga.

Nagu aru aastane Electronista, patendiomanik, Opti - mis tegelikult ei ole äri, per se, vaid muudab kõik oma tulud, rakendades intellektuaalomandi õigused antakse talle ei jää tähelepanuta patent portfolio - väidab, et Nvidia rikub vahelise kokkuleppe kahe äriühingu tagasi 2006.

See eriline tehnoloogia, mis on ehitatud Nvidia graafika kaarte juba mõnda aega, oli algselt poolt litsentseeritud OPTI lepingu kohta, et ta saaks kvartaalsed maksed väärt $ 3.75 million (£ 2.3 miljonit eurot). OPTI väidab, et Nvidia ei ole tasunud viimase viie maksete ning võiks lõpuks tõttu koguni kaksteist lisamaksed tuleks vahekohtu minna selle vastu.

Pealtnäha see, OPTI on hea võimalus edukalt vastu graafikakaardi spetsialist: kui Nvidia tõesti on vastuolus eelnevalt kokkulepitud lepingu siis tundub paratamatu, et ta peab laduma mitte-märkimisväärse summa raha remont suhteid Opti.

Samuti ei näi tõenäoline, et Nvidia pääsevad makse vaidlustada patendi: ise sama patendi eelnevalt Snoop Memory Technology kasutas OPTI vastu Apple ja selle tulemusena Cupertino põhinev hiiglane seda, kui temalt maksma $ 21.7 miljonit eurot (13,33 £ miljonit eurot) kahjutasu rikkumise eest - kuigi vastavalt MacDailyNews Apple kavatseb edasi kaevata, et küsimused.

Kas usud, et OPTI on õigus raha lubati talle Nvidia, või on see lihtsalt patendi troll, mis tuleb lõpetada - elu ära teiste töö, aidates kaasa midagi tech turg ise? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Diversant PC ei tööta ATI

Diversant PC ei tööta ATI

Diversant ilmselt ei tööta ühegi ATI kaarte üldse - ainult Nvidia riistvara.

PC versiooni pandeemia diversant ilmselt millel on mõned olulised stabiilsuse probleeme teatud tüüpi arvuti riistvara. Nimelt ei näi oma tööd mis tahes ATI videokaardi. Üldse.

Uudis pärineb ametniku mängu foorumeid (via Eurogamer), mis on täidetud kaebustega, et mäng on lihtsalt keelduda töötama mis tahes ATI süsteemid ja toimib ainult Nvidia riistvara.

Sabotöör, mis on kolmanda isiku shooter põhineb natsi-okupeeritud Pariisis ja mis tekitab osalejate Iiri Race Driver pööratud resistentsuse võitleja ilmus eelmisel nädalal ja on viimane pealkiri, et pandeemiliseks õnnestus vabastada enne sulgemist EA.

Samuti väärib märkimist, et diversant on alla kirjutanud Nvidia's The Way It's meant to be played toetuse programmi.

Ei ole mingit ametlikku määrata või plaaster veel saadaval ning pandeemiliseks nüüd on kõik, kuid ametlikult lõpetatud see selge, millal võiks jõuda. Praegu aga EA avaldas ajutine lahendus - kuigi üks mis tähendab töövõimetust Mitme protsessori tuum toetust.

On kahetsusväärne, kui mäng ise ei tundu kõik nii halb - vaadake meie läbivaatamise PlayStation 3 versiooni diversant teada saada, mis meie arvates täielikult.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

bit-tech.net

Mozilla mees soovitab Bing

Asa Dotzler - direktor kogukonna arengu Mozilla Foundation - soovitab Firefoxi kasutajad liikuda Bing otsingut.

Tuntud liige Mozilla Foundation õhutab Firefoxi kasutajaid kraavi Google'i kasuks Microsofti Bing - tsiteerides eraelu puutumatusega seotud probleemidele.

Teatas üle aasta Ars TECHNICA, Mozilla direktor ühenduse arengupoliitika Asa Dotzler on kasutanud oma isiklik blogi - räägi ainult iseenda ja mitte Sihtasutus - hoiatab kasutajat, et viimased kommentaarid Google'i tegevjuht Eric Schmidt kujutavad endast suurt muret tekitada eraelu puutumatuse kohta internetis.

In blogi postitus, Dotzler punkte tehtud märkustele Schmidt väites, et "kui teil on midagi, mida te ei taha keegi teada, äkki sa ei tohiks teha seda esiteks" Google'i ja et "otsingumootorid -- - sealhulgas Google - kas säilitada seda teavet juba mõnda aega ning see on oluline näiteks, et me kõik oleme teema USA Patriot Act ja on võimalik, et kogu selle info võiks teha kättesaadavaks ametiasutustele. "

Närkästynyt ära kasutatud viisil Schmidt käsitletakse muret eraelu tema kasutajate Dotzler tehtud huvitav ettevõtmine julgustada Firefoxi kasutajad vahetada oma vaikimisi otsingumootori Microsofti Bing kaudu mugav add-on, et ei just nii. In pahupidi maailmast, kus Microsoft on hea poiss ja Google halb, Dotzler juhib tähelepanu, et Bing avaldatud Privaatsus on palju tugevam kui see, mida pakub Google.

Kuigi märkusi tuli isiklik, mitte professionaalse perspektiivi, on neil siiski lahkumist Mozilla Foundation'i liige: aastaid Firefox on täitmata Google oma vaikeotsimootoriks ja sihtasutuse teeb ligikaudu 97 protsenti kõikidest tuludest viidata otsijatele Google's site.

Kas olete nõus Dotzler et Schmidti kommentaare eraelu on seotud või on privaatsus netis hindas mõiste? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Titan Fenrir CPU Cooler Xmas Edition Review

Titan Fenrir CPU Cooler Xmas Edition Review

Tootja: Titan
UK Hind (läbivaadatud): £ 35,06 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): N / A

Kaal: 1.080 g
Mõõdud (with fan): 107mm (W) x 124mm (D) x 156mm (H)
Fan Speed: 800 kuni 2200 pööret minutis
Noise Level: 17.2 - 39dBA
Garantii: N / A
Supported Sockets: Intel LGA775, Intel LGA-1156, Intel LGA1366, AMD 754, 939, 940, AM2, AM2 +, AM3

Kui Titan Fenrir ilmus käesoleva aasta alguses ta ei ole lihtsalt teha laineid täitmisel heatsink turul; ta otsaga kastmes paati üle, viskasid leherosettide laualt ja muljumise kõik täiteks ise. Lõpuks siin on CPU jahedam, et mitte ainult esitatud suurepärased tööparameetrid iga protsessori, kuid tegi seda odavalt ja vaikselt ka midagi, mida soovite varem pidanud kulutama tõsine patakas muutusi saavutada.

Titan Fenrir CPU Cooler Xmas Edition Review Titan Fenrir CPU Cooler Xmas Edition Review
Pilt suuremalt

Kuus kuud hiljem ja mitte palju on selgunud, et rivaali Fenrir kui asi üles jahutus mõistliku hinnaga tag ja tähistada oma suurepärase heatsink Titan on otsustanud korrus saali vask heatpipes (falalalala-lalalala) ja vabastada erilist jõulude väljaanne of Fenrir meile kõigile lahtipakkimiseks kohta jõulupüha hommikul.

Heatsink fännid on rahul, kuigi see on ainus reaalne vahe Fenrir Xmas Edition ja algse soojuse lammutamise koletis muutub värvilahendus koos viiekümne alumiinium jahutusribid nüüd tulevad atraktiivne punane, hõbe ja must Combo asemel tavaline Hõbe originaali.

Muud kui uus ebamääraselt pidulik värvilahendus kuigi, Fenrir Xmas väljaanne on veel väga palju struktuuriga sama standardi Titan Fenrir. Neli 8mm otsene kontakt vask heatpipes homman tõhusalt suunata soojuse kaugusel CPU ja arvesse virna jahutusribid eespool. Heatpipes on hästi viimistletud ja lapik liiga, luues ühtse ja vastuvõtlikus pind oma CPU minimaalsete erinevuste heatpipes ja paigaldus blokeerida nende vahel.

Titan Fenrir CPU Cooler Xmas Edition Review Titan Fenrir CPU Cooler Xmas Edition Review
Pilt suuremalt

Jahutusribid ise on hästi külge heatpipes mis jookseb läbi nende ja sport kumerad servad edendada turbulentsuse kui õhk on puhutud üle neile, optimeerides jahutamiseks. See toimib hästi, kui koos suurt tihedust jahutusventilaatorid kuvaril ja võimaldab Fenrir pakkuda hea high end jahutus hoides jahedamaks üldine suurus piisavalt väike, et fit all oma jõulupuu.

Fenrir's juhitavuse suurus ja kaal on eriti tähtis, kui paigaldamiseks jahedamaks, protsess, mis jääb väga sirge edasi LGA1366 kasutajate tänu suurepärasele seljaplaat aluseks paigaldamiseks mehhanism. 775 ja Socket AM2 on veidi raskem kuigi, tuleb kasutada kohandatud seljaplaat ja liitmike turvaline lahedam, kuigi Titan targalt taaskasutuskordade sama paigaldamine thumbscrews kõigi Fenrir's alustest, säästes osadele.

Suur uus lisaks, sest me viimati vaadeldi Fenrir siiski on Intel's real LGA1156 Lynnfield mikroprotsessorite, et tulevad nii positiivne uudis neile, kes otsinud võimsaimad jahedamaks avada rohkem kiirendate potentsiaali oma Intel Core I5-750. LGA1156 mount ei kasuta backplate asemel ketjuttaminen kruvid läbi emaplaadi's mounting augud ja ühendamiseks paigalduskoha standoffs neid. Jahuti ja selle säilitamise klipp siis lisada need standoffs kaudu universaalne Pöial tigu alustest, lihtne menetlus, mille tulemuseks kindel ja turvaline Mount, olgu see võib nõuda elf nagu sõrmede kui sa emaplaadil on CPU socket on piisavalt ruumi.

120mm kroomitud mõju jahutusventilaator on endiselt seotud läbi paigaldus traadid; tegemise paigaldamise nagu destillatsiooniseadmetest off your hästi kaunistatud jõulupuu, vaid võimalus PWM või 6V astuma cable.The 120mm ventilaatorit isegi õnnestub lõhn kard (7 / 10 küsitletutest kokku), lisades Fenrir Xmas väljaanne on pidulik vaimus.

bit-tech.net

Milline on parim Gaming Keyboard?

Praegu on sadu klahvpillid seal et tout ise on täiuslik liidesed mängu. Mäng draiverid on kõik hästi ja hea, kuid 'WASD' on de-facto standard input for paljudes mängudes ja põhjus - see on lihtne ja see toimib.

Hoolimata sellest, see on üllatav, kui palju klaviatuuri tootjad pelleillä proovitud paigutus klaviatuuril. Sageli on selle sisemusse lõpetab sa saaksid hüpata arvesse mängu teavad instinktiivselt, kus õigus võtmed on, ja võib ka lihtsalt kirjutada midagi luupainaja liiga.

Nähes, kui see on sisuliselt mida klaviatuurid on mõeldud teha lihtne, see on päris loll asi, mida teha. Saitek Eclipse II, näiteks Saitek Eclipse enne seda, on võitnud südame ja mõistuse paljud meist siin bit-tech tänu oma lihtsa konstruktsiooniga ja tegelikult on see mugav.

Vähem kui sageli rohkem klaviatuuri maailmas, eriti kui mitu tunnust, tulemus on tavaliselt hind skyrocketing liiga. Sel üha suureneva konkurentsiga valdkonnas turul, mis võib tootjatel esitada oma klaviatuuride silma paista? Me vaatleme kuus hiljemalt tabab riiulid etailers alates 27 £ to £ 134.

Genius LuxeMate 525 Star Cruiser

Tootja: Genius
UK Hind (läbivaadatud): £ 27,39
USA Hind (läbivaadatud): N / A

On olnud palju katsed jalgratta gaming klaviatuuri aastate jooksul, kuid me pidevalt Pöllämystynyt, miks ettevõtted vaeva kui klassikute nagu Saitek Eclipse teha nii head tööd. Genius LuxeMate 525 Star Cruiser on kindlasti erinevad, tänu suurele laiendada panga võtmed vasakule küljele, mis dubleerib populaarne mäng klahve nagu WASD.

See ei ole esimene klaviatuuri on selline laiendamine, kuid erinevalt mõne oleme näinud, LuxeMate 525 Star Cruiser tegelikult teeb tööd hästi. Siin on 26 programmeeritavat nuppu kokku, sh remapped WASD klahvidega. See peaks olema kasulik MMOs, nagu klaviatuuri saab ka salvestada ja käivitada neli erinevat makrosid.

LuxeMate on ka hulgaliselt meedia võtmed, samuti mikrofon ja kõlar mini-jacks. Leidsime mängimine pikendamise lihtne kohandada ja kasutada, kuigi kogu klaviatuur on nii õhuke, et ta flexes sisestamisel või mängimist. Plus, põhiosa klaviatuur on kokkusurutud, ja võtmed on natuke väike pool.

Milline on parim Gaming Keyboard? Genius LuxeMate 525 Star Cruiser ja Logitech G19 Milline on parim Gaming Keyboard? Genius LuxeMate 525 Star Cruiser ja Logitech G19 Milline on parim Gaming Keyboard? Genius LuxeMate 525 Star Cruiser ja Logitech G19
Pilt suuremalt

Kuigi mäng võiks näha mõningast paranemist tänu LuxeMate's laienduste sõna töötlemine on õudusunenägu, sest see tekitab ülejäänud klaviatuuri klahvi paigutuse tuleb suruda, ja me olime pidevalt vaatab alla, et kindlaks teha, kus teatud võtmed olid. Muutuv põhiõiguste paigutus klaviatuuril on üks hullemaid asju, mida saab teha - see ei ole ainult teeb ühendust määramiseks võimatu, kuid see muudab elu raskemaks kõigile, kellel on kasutada standard kujundus.

  • Funktsioonid
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • --
  • --
  • --
  • 7 / 10
  • Kasutuslihtsus
  • x
  • x
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • 2 / 10
  • Ehitamine Kvaliteet
  • x
  • x
  • x
  • x
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • 4 / 10
  • Väärtus
  • x
  • x
  • x
  • x
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • 4 / 10
  • Kokku
  • x
  • x
  • x
  • x
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • 4 / 10
Skoor Juhend

Logitech G19

Tootja: Logitech
UK Hind (läbivaadatud): £ 133,58 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): 176,95 $ (endine Tax)

Logitech G19 on üks priciest klaviatuurid oleme kunagi läbi ja unbelieably, see on ainult saanud kallim, sest oleme esimene oli vaadata seda. Mis jaehind £ 134, see on raske süld kes ostaks ühe või miks. Selle eelkäija, G15, oli juba pikk loetelu näitajad, mis G19 peki sisse protsess, mis on nii ülemäärase see on nagu sügav praadimine pat võid. Samuti spordi MF värviline ekraan, mis suudab tõestada kõike CPU RSS News Feeds (!) Ja isegi pilt slaidiprogrammi, G19 on veel kuus G nupud (mis teeb 12 kokku), mis saate programmi käivitada klahvikombinatsioone ja kõike muud, et World of Warcraft võib nõuda.

Sidur takistab teil kogemata väljumisel mäng peaks kogemata klahvi Tab või Windows võtme ja seal on täielik komplekt kontrollimiseks ekraanile. Paremal pool klaviatuuri maja maht helistada, kuid top on mitut nuppu kontrolli meedia mängijaid, ja paari USB 2 ports.

Milline on parim Gaming Keyboard? Genius LuxeMate 525 Star Cruiser ja Logitech G19 Milline on parim Gaming Keyboard? Genius LuxeMate 525 Star Cruiser ja Logitech G19 Milline on parim Gaming Keyboard? Genius LuxeMate 525 Star Cruiser ja Logitech G19
Pilt suuremalt

Suur ranne ülejäänud ei küllaltki hea töö toetamiseks käed, kuid seda ei saa reguleerida. Kuigi G19 oli kõige mugavam klaviatuur katse, võtmed tunnen end veidi vähem tundlik kui need, Saitek Eclipse III, mis on pettumus, kui Saitek kulud £ 100 vähem. Mõned võtmed on ka ebatavalistes kohtades, ja meil eriti maadelnud sellega, et Ctrl klahvi ei servas klaviatuuri - me sageli kasutada, et viia meie käsi WASD klahvidega.

Kuigi G19 on pursuaa need omadused, ükski parandab oluliselt oma kogemusest. Nad on trikkide, ja sellisena ei õigusta G19 on naeruväärne küsida hinda. See klaviatuur on eriti halb hinna ja kvaliteedi suhe

  • Funktsioonid
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • --
  • --
  • 8 / 10
  • Kasutuslihtsus
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • --
  • --
  • --
  • 7 / 10
  • Ehitamine Kvaliteet
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • --
  • --
  • --
  • --
  • 6 / 10
  • Väärtus
  • x
  • x
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • 2 / 10
  • Kokku
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • --
  • --
  • --
  • --
  • --
  • 5 / 10
Skoor Juhend

10 Aralık 2009 Perşembe

bit-tech.net

Mini 9 mod toob kaks touchscreens

"Harlequin" mod poolt Pak-Kei Mak varustab Dell Mini 9 topeltkodakondsusega puutetundlik ekraan näitab - ehkki pole päris veel lõppenud.

Kui olete jälginud Microsofti kavad kahesuguse ekraaniga tahvelarvuti - dubleeritud Courier huviga, võib-olla soovite hoolikalt vaatlema selles geniaalne DIY projekti.

Pak-Kei Mak, et MyDellMini foorumid - via [erul = http://netbooked.net/blog/dell-mini-9-dual-touchscreen-tablet-mod/] Netbooked [/ EURL] - on kasutanud vabastamist 9 "USB-porti ühendatud DisplayLink jälgida, et luua kaks ekraani tablett, integreerides touchscreen ja koopia Windows 7 luua päris muljetavaldav mod.

Kuigi on veel palju tööd teha - Mak kavatseb luua laseriga lõigatud kohandatud puhul ja Sillutada osad USB näidata, et luua seade, mis on nii kaasaskantavad ja kasutatavad, mille ekraanilt on võimalik lahtivolditud täieliku 180 kraadi ning sulges uuesti kaitsta pinnast.

Muljetavaldavalt, mõlemad ekraanid täie ühendust toetada - kuigi Mak ütleb, et hoolimata Windows 7, millel on kiirenenud ja installeeritud draiverid nii touchscreens kalibreerimist vasak ekraan on "natuke ära," tema eelistatud kalibreerimise vahend - CalTouch - keeldumine Vaata teist ekraani üldse.

Mak kavatseb kasutada vasemmanpuolimmaista ekraani loe veebisaidid - koos portree režiim mistõttu see sobib ideaalselt mobiil-ja iPhone-formaadis alade - tehes märkmeid ja märgete kohta parempoolne ekraani, mis toetab täielikult Windows 7's on - ekraani klaviatuuri ja katsu võimeid.

Ametlike netbook põhinevad tabletid nagu Eee PC T91 osutunud üllatavalt raske müüa maailm, milles kanooniliste kantavate puutetundliku ekraaniga seade on iPhone, ehk kaks ekraani paigutus on vastus - kuigi on tõenäoline, et kui paljud kes vihkavad sunnitud kasutama portree režiim, nagu on armastus täiendavat ekraani. Kahe ekraanid töötab, aku on teine asi, et Mak on veel tegeleda.

See kõrvale, see on kindlasti muljetavaldav mod pooleli.

Kas sulle meeldib, et su käed ülekasvanud Nintendo DS kahesuguse ekraaniga tablett, või sa ei suuda mõista, kuidas kasulik oleks, kui "jahe" faktor on möödunud? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Tähevärav MMO kõrvale kasuks uus shooter

Tähevärav MMO kõrvale kasuks uus shooter

Kuigi Stargate MMO, Stargate Worlds, on kõrvale on vähemalt uus Stargate mäng silmapiiril.

Stargate Worlds, Stargate MMO that's arengu üle on Cheyenne Mountain Entertainment, on ilmselt olnud kõrvale kasuks uus tukk sätestatud Stargate universe.

Dubbed Stargate: Resistance, uus mäng on ilmselt arvuti ainult kolmanda isiku shooter keskendudes online meeskonna baasil võidelda. Mäng šahti Stargate Command vastu Goa'uld System Lords ja pakkuda kolm põhiklassi mõlemale poolele.

Üllatav, Stargate: Resistance on määratud 1. kvartal 2010 pressiteade vaatamata alles on avalikustas sõnul tohutult. See on avaldatud FireSky, nagu oli kavandatud MMO mis on äkki on lükatud tahaplaanile.

"SGW on töötanud, kuid palju väiksemal määral võrrelda Vastupidavus ... See on ajani, mil SGR on muutunud mugavamaks rahaliselt (piisavalt), et seejärel alustada ramping kuni SGW uuesti," ütles Stargate Worlds arendaja Ian Stock.

Loodan, tundub, et Stargate: Resistance on võimalik kasutada fondi edasise arengu Stargate Worlds. Arendaja Cheyenne Mountain Entertainment ja kirjastaja FireSky on nii olnud, millel on rahalisi probleeme viimasel ajal, vastavalt Eurogamer.

"Nii nagu hoone uue põneva toote, esmatähtis Firesky pikaajaline tulevik on taastada oma usaldus meie," ütles loominguline konsultandi Chris Klug kaudu ametliku kodulehekülje jaoks uue mängu.

"Kuigi me pole kunagi valetanud, et te meie tingimustes, mitu korda olime vaikselt samal ajal kui meie kriitikud olid oma rõõmu meie kulul. Valisime jääda vaikne ajal need ajad, sest ausalt, me sageli ei tea, milline on meie tulevik oli päev-päeva, mõnikord isegi tund-to-tund. rühmana me otsustasime ei ütle midagi, kuni me ei teadnud midagi. "

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

bit-tech.net

Hääleta oma Game of the Year 2009

See, et igal aastaajal jälle - aega, kui teie vanaema hakkab kudumisvardad sulle uue jõulukink, kui Harry hakkab krohvimine asukoht kard ja kui me omakorda teile üks väga oluline küsimus.

Milline oli Teie arvates parim mäng sellel aastal?

On palju pretendendi nimetuse ja seal on isegi rohkem, kui mõelda, et oleme grupeeritud eelmise kahe kategooria koos ja palume teil valida mängu sõltumata platvormist.

Sel aastal oleme andes eemale auhindu kolm täiesti juhuslikult valijaid liiga - meil on kaks eksemplari Colin McRae's DIRT 2 PC ära andma kaks valijad, samas kui kolmas valija võib olla ise vaba mängu omal valikul GoodOldGames samuti koopia Colin McRae's DIRT 2 ja Battleforge, jess!

Et asi veidi lihtsam toome kõigi peamiste heidete ja kõrge skoorijad ja töötajad lemmikutesse et oleme läbi aastal 2009 alla. See tähendab, et kõik, mida vaja teha, on valida kolm parimat mängude alt ja järgige ilmne juhiseid. Selleks, et hääletus peate kirjutama kuni bit-tech ja Custom PC uudiskiri, kuid saate tellimuse tühistada, et Kui sa ei taha kuulda siin iga nädal.

Hääletamine toimub kell 9 GMT esmaspäev 21 detsember, mis annab teile veidi üle nädala, et premeerida oma lemmik arendaja palju kadedus Game of the Year auhinna. Varsti pärast hääletamise lõppu me esile kümme mängud koos veidi arutelu, seega hoidke silmad liimitud nii esilehel ja gaming podcast feed.

Oh, ja kui sul on midagi konkreetset öelda või asja oleme vahelejäänud mängu ära, siis andke meile teada oma mõtteid foorumites!

bit-tech.net

America's Army maksumus USA maksumaksjate $ 33 million

America's Army seeria on maksnud USA maksumaksjad umbes $ 33 miljoni dollari ulatuses, vastavalt uute andmetega.

Tasuta mängida online shooter ja värbamise / propaganda tööriist America's Army on maksnud USA maksumaksjad uskumatud $ 33 miljonit USA dollarit, et arendada ja vabastada, seda näitas täna.

Eelarve mängu, mis töötati välja aidata tegeleda noortega, oli katmata pärast Freedom of Information Act taotlusest GameSpot.

Kuigi mäng oli algselt kavandatud kulude $ 7 million üle viie aasta arengu ja vabastamise ajavahemiku kulusid kiiresti ballooned kuna pealkiri oli enam populaarne. Expansion pakkides ja uuendused järgida ja uus mäng sarjast, America's Army 3, ilmus käesoleva aasta alguses, et leige suhtumise.

Retail versiooni mängu on ka vabaneva Ubisoft kohta konsoolid - America's Army: Rise of Soldier for PS2 ja originaal Xboxi, millele järgneb veel hiljuti America's Army: True Soldiers kohta Xbox 360.

Tutvuge jaotus aasta kaupa aasta eelarve alla, kuid kõige huvitavam kõik on asjaolu, et USA armee ilmselt valmis jätkama tegutsevad mängude tööstus. Lennureisist lisateabepäring oli kohtus vastuseks, et "see informatsioon on tõenäoliselt tekitada olulist kahju Department of the Army konkurentsipositsiooni mängimine tootmisharu".

America's Army Aasta kaupa Aasta eelarve
2000 - $ 3.500.000
2001 - $ 5.600.000
2002 - $ 1.862.985
2003 - $ 2.600.000
2004 - $ 3.866.482
2005 - $ 1.288.552
2006 - $ 4.050.748
2007 - $ 2.788.137
2008 - $ 3.887.450
2009 - $ 3.395.702

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

JMicron uudist 612 SSD kontroller

SSD Wars: JMicron Strikes Back

2009 on nii fantastiline ja masendav aasta SSD turg, tehnoloogia taga kõige soovitavam of drives edeneb oluliselt nüüd pakuvad tõeliselt hea alternatiiv isegi multi-drive RAID seadistuse. Indilinx töötleja kasutada SSDs nagu OCZ Vertex Corsair, X128, Patriot Torqx ja G. Skill Falcon lõpuks teinud head lubadused awesome SSD täitmiseks, pakkudes lõõskav kiiresti lugeda, kirjutada ja juhuslik täitmisel.

Seekord on viimase aasta jooksul asjad ei ole nii lihtne aga viimisega millised olid väidetavalt esimese põlvkonna tarbija SSDs põhineb JMicron 602 autot töötleja varjutasid esialgu märkamatult jõudlus. Vaatamata pakkuda fantastiline järjestikust ja reaalses maailmas täitmisel, et juhtis meie heakskiitu, esivedu töötleja hiljem leiti, et vaevavad kogelemine küsimusi põhjustatud väga juhuslikult kirjutada kiirusega, et me (ja paljud teised) ei suutnud tuvastada meie esialgset ülevaadet. Kui silmitsi isegi mõõduka juhuslikult kirjutada töökoormust nagu kirjalikult logifaili sõita oleks tihti külmutamise kohta sekundit aega, mistõttu vaikne vette sooritatava hädamaandumise kohta JMicron põhineb SSDs mitmed firmad.

JMicron uudist 612 SSD kontroller SSD Wars: JMicron Strikes Back JMicron uudist 612 SSD kontroller SSD Wars: JMicron Strikes Back
Klõpsa suurendamiseks - Esimese põlvkonna JMicron 602 alusel SSDs kannatanud kogelemine tõttu väga halb juhuslikult kirjutada kiirusega

Küsimus oli lisandub võimetus ettevõtetele kasutada uuendatud püsivara on kõvakettad, jättes omanike frustratsiooni ja ülevaatajad skrambleerimise jaoks IOmeter rohkem ulatuslikult test drive valmidust osaleda tulevikus. Drives toetub Indilinx esivedu töötleja, nagu on nimetatud esimeses lõigus põhjalikult taastada meie usku SSDs ja paljud on laialdaselt toetanud, sest nende vabastamist.

Sel aastal on toimunud ka mõned tootjad lisades TRIM abi, et hoida autot tegevust maksimaalsel tasemel. Erinevalt tavalistest kõvakettaajamit SSDs kannatavad nende NAND välkmälu saada killustatud kui üksikute rakkude sõita saab osaliselt täidetud kustutatud failid. Kui sõita tuleb kirjutada nende rakkude Seejärel on vaja teisaldada kehtivad andmed lahtri peale cache eemaldada kustutatud failid, ümberkirjutamine algandmeid ja seejärel kirjutada uute andmetega. See on aeganõudev protsess, mille tagajärjel oluliselt halvenenud tulemuslikkuse kui tegelda. Jällegi on see olnud Indilinx ongi teed siin oma klientidega on nüüd valiku kasutada tarkvara, mis pakub kas Windows 7 TRIM toetust või tõhus prügi kogumise ja tulemuslikkuse taaskasutamise algoritm.

JMicron uudist 612 SSD kontroller SSD Wars: JMicron Strikes Back JMicron uudist 612 SSD kontroller SSD Wars: JMicron Strikes Back
Klõpsa suurendamiseks - Kasutades twin kontrollerid oli paranemist (vasakul), kuid Indilinx töötleja (paremal) oli esimene tõeliselt muljet

Mis ettevõtteid ja tarbijaid nii nüüd mõistmist rohkem SSD jõudlus ja lisateenuste ja vajaliku toetuse, et saada parim tulemus need olime kindlad, et 2009 oleks aasta SSD, kuid kahjuks hinnad on läinud vastupidist teed suunas me 'd näha. Nagu NAND hinnad on livahtanut ülespoole, SSD hinnad on tõusnud rohkem kui kolmkümmend protsenti mõne kuu jooksul, võttes juba kulukat ajakohastamist veelgi varjatud enamuse kasutajate jaoks.

See ei aidanud HDD tootjad jätkuvalt pöörata tähelepanu lahendamata toodete, näiteks Samsung SpinPoint F3, surudes füüsilise säilitamise üha kiiremini - kuid me peame meelde kõvakettad ei ole ikka veel plaaster, mida on võimalik SSD.

Hind probleemid kõrvale, 2009 on näinud SSD tootjad edukalt saata välja Ghost of 602 autot töötleja, jättes JMicron rubriik tagasi joonestuslaud uue suure jõudlusega esivedu töötleja konkureerima Inteli ja ARM protsessor pakkumisi alates Indilinx ja Samsung. Tulemusena pärast kaheteistkümne kuu teadus-ja arendustegevusse, on JMicron 612 autot töötleja, ja täna me võttes pilk kõigepealt sõita, et jõuda siin meie laboris, Adata S596 128GB.