4 Aralık 2009 Cuma

bit-tech.net

Thermaltake Element V Case Review

Tootja: Thermaltake
UK Hind (läbivaadatud): MSRP £ 145
USA Hind (läbivaadatud): 169,99 $ (sh käibemaks)

Thermaltake on olnud segatud ajalugu, kui on tegemist juhul, kiikumine alates veider edu nagu Armour + plastmass-vaevatud ebaõnnestumisi nagu koomiliselt nimega Spedo, ilma et see kunagi tõesti veenvalt pihta, et kombinatsioon Vahvarakenteinen kvaliteedi-, jahutus-võimet ja funktsioone, mis me entusiastid nõudlus.

Taiwani tootja üritab seada seda suundumust paremale hiljemalt lisaks oma Element Series; 145 £ Element V. Sporting funktsioone, nagu toetus E-ATX riistvara, mitut värvi LED lit jahutusventilaatorid, reguleeritav jahutamiseks ja valgustamiseks ja modulaarne esivedu lahe süsteem. Mis väga palju paberit, et näeb hea välja, leidsime, kas Element V näitab Thermaltake tõeline Contender suurtele hitters nagu Antec, Lian Li ja Coolermaster.

Element V

Element V tõeline põhialuste muutus disaini Thermaltake koos tasuta plastist stiil ja vormimiseks varasemate näidetega nagu Spedo, on binned kasuks palju lihtsam värvitud terasest puhul tavaline must plastik sidekirmega. See on kindlasti palju lihtsam silma kui mõned Thermaltake varasemaid pakkumisi, kuigi see on ehk pisut liiga raskesti kirjeldatav teatud ja võib mõnede nurkade välja nagu tavaline musta kasti. Lähemal kui selgub kahe 200mm grillitud fan mounts on katus, väike Perspex pool paneeli akna ja suure 230mm pool paneeli paigaldada ventilaator, jättes teid vähe kahtlust, et see on ikka suur õhuvool mängude puhul isegi kui see on jääkideta äri.

* Thermaltake Element V Case Review Thermaltake Element V Case Review * Thermaltake Element V Case Review Thermaltake Element V Case Review
Pilt suuremalt

Liikuda peaaegu kõik SECC terasest kere on tähendanud, et meelsasti, luua kvaliteeti Element V on väga tugev tõesti. Kõik tahveldiste on karastatud ja väga raske kahjustada, eriti külgedele, mis on eriti turske ning ka tugevdada oma keerata servad. See on sama hästi kui on kindel, kuigi see on ka tõsiselt mahukas, see on väga täis torni puhul mõõtes 532mm (H) x 220mm (W) x 537mm (L) ja ruumi kuni üksteist 5,25 "kõvakettad, pannes mugavalt arvesse super-size chassis segmendis.

Samuti on väga hästi kindlustatud (lihtne daamid) Element V ka uhke mõningaid praktilisi funktsioone ka kõige ilmsem on oma Cooler Master Sniper-esque esipaneel koos integreeritud ventilaatori kiiruse ja valgustuse kontrolli. Valida, paigaldada keset esipaneel vahel võimu ja reset nuppe võib kasutada vaheldumisi nii ühe 200m katuse fan ja üks kahest 120mm ees tarbimise poolehoidjate vahel sinine, punane, roheline, välja lülitatud või ere valguse Näita ühendaks kõik kolm värvi muster, mis teeks pulmad DJ mõju vaata maitsekas. Kuigi see on hea omadus mängijatele, kes soovivad natuke isikut (või juhul, kui kole lightshow, kirjutada oma oponentide retinas) funktsioon frustratingly taastab kui süsteem on välja lülitatud, et saata Teile sukeldumise eest dial post start - kuni asjakohaselt uuesti värvi teie süsteem - vaevalt mugav.

* Thermaltake Element V Case Review Thermaltake Element V Case Review * Thermaltake Element V Case Review Thermaltake Element V Case Review
Pilt suuremalt

Ventilaatori kontrolli funktsioon ei ole ideaalne kas koos valida ainult kontrollida ventilaatori kiirus katusele paigaldatud 200mm fan, külje paneel paigaldatakse 240mm ventilaatorit ja LED lit 120mm ees omastamise fänn, jättes kaks 120mm fans (üks tagumine heitgaaside ja üks ees paigaldatakse siseneva) töötab muutmata. Siiski, kõrvaldamine kaks vasakule emaplaadi kasutada BIOS-i kontrolli, mäletan kogu süsteemi saab siiski katta kõike. Oluline küsimus on see, et helistada ka ainult saate tilk ventilaatori kiirustel 25 protsendi võrra, millel on väike mõju müra või jahutamiseks.

Ümardamine out esipaneelil on tavaline massiiv ühenduvus neli USB 2.0 porti, eSATA 3.5mm kõrvaklappide ja mikrofoni tungrauad, samuti võimu ja HDD aktiivsus LED, mis kõik on paigaldatud arvesse plastist turi paigaldatud atop teisiti terasest kere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder