3 Aralık 2009 Perşembe

bit-tech.net

Intel käivitab Atom SDK

Inteli Atom SDK - praegu saadaval beeta - pakub lihtne arendada Apps netbooks töötab nii Windowsi ja Moblin.

Intel loodab saada arendajad huvitatud selle vähese energiatarbega Atom protsessor käivitada tarkvara arendamise komplekt platvormi.

Nagu teatas CNET's ihkama blog, Intel Atom Developer Program Software Development Kit - saadaval beeta kujul ainult hetkel - pakub arendajatele raamistik ja raamatukogud vajaliku arengu Intel Atom platvorm.

Huvitav jah, et äriühing ei ole kaetud ainult Windows SDK: beeta on saadaval ka rakenduste arendamisele suunatud Moblin, Inteli oma Linuxi distributsiooni, mille eesmärk on tuua sub-viie teise saapa korda ja lihtne kasutada Atom-põhise netbooks.

Kõige märgatavam on Inteli mainita tarbija säilitada kliendi emulaator testimine ", mis näitab, et firma loodab tuua edu Apple App Store ja Google'i Android Market et netbook platvorm poes oma väga üksi.

Tõepoolest, jkOnTheRun usub, et mitte ainult firma, kes soovivad ära soovi lihtsalt võimalusi osta ja installida rakendusi mobiili, kuid tegelikult üritab positsiooni Moblin Linuxi üle Windowsi netbook ja ultra-portable tablett turul.

Tsiteerides et SDK allalaadimise linki Moblin asetseb eespool üks Windowsi areng - kirjeldab jkOnTheRun's Kevin Tofel nagu "väike, kuid huvitav" - ja nende pakutud stiimulite Moblin Garaaž, mis sisaldavad "kuni 70 protsenti tulu igast müügiks iga salvestada, "konsensus tundub olevat, et Intel loodab pakkuda tõeline väljakutse Microsoftile netbook turul - hoolimata varasematest tagasilöökidest Linuxi-põhise netbook kasutada.

Kas olete rahul Intel pakub Atom SDK, või on see idee Moblin App Store mis on teile hea meel? Jaga oma mõtete üle Euroopa foorumid.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder