1 Aralık 2009 Salı

Sapphire RADEON HD 5870 1GB Vapor-X Review

Sapphire RADEON HD 5870 1GB Vapor-X Review

Tootja: Sapphire
UK Hind (läbivaadatud): Pre-order naela 311,35 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): Pre-order for $ 419,99 (nt käibemaks)

Core Clock: 870MHZ
Memory Clock: 1.25GHz (5GHz tõhus)
Mälu: 1GB GDDR5
Garantii: kaks aastat

Ati võttes lahendatud DX11 turul kuni vähemalt jaanuaril jätkuva viivituse esimesel tooted põhinevad Nvidia's Fermi arhitektuur, Radeon HD 5870 saab olema meie high-end kaardi valik samas veel - või vähemalt see oleks, kui ATI oli tegelikult võimelised osa kaartide nõudlust rahuldada.

Sellise halva kättesaadavuse 40nm Cypress GPU kõige pardal partnerite oleks andeks keskenduda laevaliikluse paljude varude kaarte kui võimalik. Aga mitte nii Sapphire küll, sest see on seotud ATI ühtse GPU Powerhouse oma auru kambris, mis põhinevad "Vapor-X" järelturul jahutite pakkuda midagi pisut erineda rohkem tähelepanelikumad entusiast.

Sapphire RADEON HD 5870 1GB Vapor-X Review Sapphire RADEON HD 5870 1GB Vapor-X Review
Pilt suuremalt

Kuigi uus cooler on veel Dark Knight's Tumbler kui stock cooler's Adam West Bat-mobiili välimusega Vapor-X liin jahutite on väga hea sugupuu, kui tegemist teha stock jahutid vaata prahi võrreldes ja on varem bested stock jahutid rohkem kui 20 ° C koormuse all, jäädes samal ajal Ninja-vaikne. Sellel mudelil tsentraalselt paigaldatud 80mm ventilaator puhub kehtestatakse peale jahuti alla, mis on varustatud kolme vask soojatorud (tegelikult üks vähem kui stock cooler) La atop lahedam on samanimeline auru kambris ja hajutab soojust välja peaaegu täies pikkuses heatsink. Siiski, kuna fan on tsentraalselt paigaldatud see ei tähenda, et enamus kuuma õhku on ammendatud tagasi oma puhul mitte läbi backplate nagu stock kaardiga.

See ei ole ainult jahuti, mis on olnud täiendatud kuigi koos Sapphire ka keemistsentriteks kaardi stock clock kiirused liiga, mille keskmes upped 20MHz et 870MHZ (2,3 protsenti kasvu) ja mälu bumped poolt 50MHz/200MHz tõhus (4,1 protsenti kasv). Kuigi need overclocks on väikesed võrreldes sellega, mida oleme saavutanud koos Asus's Voltage Tweak HD 5870, nad peaksid kaasa hüpata täitmisel raami või kaks lineaarselt.

Sapphire RADEON HD 5870 1GB Vapor-X Review Sapphire RADEON HD 5870 1GB Vapor-X Review
Pilt suuremalt

Sapphire ka väidab, et on täiendatud kaardi võimsuse jaotamise süsteem "Black Diamond" drosselid, mida ta väidab kestab kümme protsenti jahedam ning 25 protsenti rohkem energiat tõhusalt. Vaadates kaart ise oleksid kõik drosselid umbes vertikaalselt orienteeritud kaks 6-pin PCI-E Power Connectors on identsed R32 drosselid muu stock HD 5870 ja alla heatsink pole mingit märgatavat vahe kaardi ja viite kaardi Tim vaatasin oma arhitektuuri analüüs.

Samuti kohandatud jahutada, pre-overclocked HD 5870 Sapphire laevade kaart tervisliku kimbu lisadena. Kaks ühe MOLEX to PCI-E Connectors tähenda isegi need, kellel on vanemate PSU eest kannab hoolt (kuigi kui teie PSU on piisavalt vana, et ei tule PCI-E Power Connectors olime soovitada uuendada niikuinii) ja on ühendatud DVI VGA, CrossFire silla, kasutusjuhend ja paigaldus CD. Kimbus ka mitte üks vaid kaks uut partiid, mille rõhutada oma uue GPU kujul Battlestations Vaikse ja Steam lunastamise koodi DirectX 11 toetavad Colin McRae: DiRT 2. See on tahke kogumise komplekt ja mängud nagu videokaart kimbud minna koos kaardi standard dual DVI, HDMI ja DisplayPort ühenduvus tähendab, et sa oled hästi süüa eest sõltumata oma AV seadistamine.

Garantii

Nagu kõigi Sapphire kaartide HD 5870 1GB Vapor-X tuleb koos kahe-aastase garantii, mis hõlmab nähtud osade ja töö. Esimese aasta jooksul toote elu, oma kontaktpunkti tuleks esindusse. Kuid kui teil on raskusi saada kätte jaemüüja (või jaemüüja lõpetab tegevuse), siis võtke ühendust Sapphire tugimeeskonnaga otse. Teisel aastal garantiiperioodi jooksul, siis tuleks rääkida otse Sapphire. See on üsna kooskõlas sellega, mida teised ATI board partneritele pakkuda ja samas kaheaastane garantii on suurem kui sul seaduslik õigus ka see ei ole nii põhjalik või kauakestev, nagu milline on saadaval mõned Nvidia juhatuse partneritega.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder