3 Aralık 2009 Perşembe

bit-tech.net

VIA avalikustab Mobile-ITX

VIA Mobile-ITX form factor on poole väiksem juba üsna väike Pico-ITX, kell 6cm ruuduline.

Kui olete vaade lõplikuks väikestesse Emaplaadid oma järgmise manussüsteemid projekti unustada Pico-ITX - proovige VIA uudist Mobile-ITX formaadis.

Nagu selgus, üle aasta CrunchGear, uue vormi-tegur tuleb, on muljetavaldav viiskümmend protsenti väiksem kui juba üsna mikroskoopilisi Pico-ITX formaat, samas cramming on kogu Põle funktsionaalsust.

6cm square süsteem pakub sisseehitatud protsessori, mälu ja kiibistik sõita kõik - kuigi sisend ja väljund funktsioon on pakkuda eraldi daughterboards. Kuigi see on võibolla veidi cheaty võimalus väheneb suurus pardal, see, et tootjad saaksid kohandada seadme spetsiaalselt nende vajadustele - toodab daughterboard, mis on täpselt Side nõutava töö ja mitte rohkem, potentsiaalselt vähendada veel edasi suurus lõppenud seade.

Suunatud eelkõige sisseehitatud seadme tootja, mitte kodukasutajate, Mobile-ITX formaadis juhib positiivselt tiny 5W võimu all täiskoormusel - kuigi seade on mõeldud paaris 12W toide, et täita nõudlust nii juhatuse ise ja IO daughterboard seda kasutades.

Kahjuks, hindade ja kirjeldused on-veel saadaval - vaid VIA lubadusi, et see on ametlikult teada esimene toode, mis põhineb kogu uue vormi tegur järgmise aasta alguses.

Kas teie arvates ujumine koos võimalusi 6x6cm x86-ühilduv arvuti, mida saab passiivselt jahutada, või see kõik sõltub suurusest kasutatavad daughterboard? Jaga oma mõtete üle Euroopa foorumid.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder