13 Aralık 2009 Pazar

bit-tech.net

Akasa X4

Tootja: Akasa
UK Hind (läbivaadatud): £ 19,19 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): N / A

Arctic Cooling Freezer 7 Pro on üks parimaid eelarve Protsessori jahutite kunagi tehtud. Sa võid kotti üks umbes 15 £ ja see ei neetud trahvi töö taltsutamine temperatuuri overclocked Core 2 protsessorid. See ei ole asendus järk-järgult muutus külmemaks, kuid selle täitmine-to-hinna suhe oli raske. Just siis, et paljud tootjad, sest tehtud lookalikes. Kahjuks küll, mõned neist performalikes, asjaolu, mis tagas, et Freezer 7 jäi istuma atop oma troonil nagu kuningas Bargainville.

Täna on teine Freezer 7 lookalike, Akasa X4. Kell varju alla 20 £, X4 on odav upgrade. Teie raha ostab te heatsink, et otsustab läbiproovitud ja testitud koostisega alumiiniumi fins paigutatud ümber trio vase heatpipes, mis sealt jookseb läbi vask baseplate. Kuigi heatpipes läbima baseplate, nad ei sujuvalt segatud arvesse kontaktpunkt tundub olema moe nendel päevadel. Nagu nägime meie Tuniq Tower 120 Extreme vaadata kuigi see tehnika ei pruugi tagada hea jahutuse tulemuslikkust.

Akasa X4 Cooler Review Akasa X4 Review Akasa X4 Cooler Review Akasa X4 Review
Pilt suuremalt

Ventilaator 92mm mudeli ja on eemaldatav, mis võimaldab vahetada see välja mõne teise mudeli, kui soovite. X4 on ventilaator lülitub motherboard via 4-pin PWM connector, nii kaua, kui teie emaplaadil on 4-pin fan header on võimalik reguleerida kiirust ventilaator sõltub protsessori temperatuur. Olles 92mm mudel, ventilaator tuleb spin kiiremini kui 120mm mudel lükata sama palju õhku ning see on märgatav summa tekitatud müra. Oleme esinenud valjem ventilaatorid, kuid me oleme kohanud vaiksem ka. Täiskoormuse juures, eriti meie LGA1156 platvormidele fänn on mürarikas, kui ta keerutab kuni max kiirusel.

Nagu Freezer 7 Pro, X4 kasutab push-pin mounting süsteemi Inteli viide jahuti kasutab. Kuid X4 on trikk hihassaan. Push-Pins käsku korralikult kolme erinevasse asendisse, mis võimaldab X4 varustada 775, LGA1156 või LGA1366 emaplaat ilma teid kellel on vaja nii palju mõelda, jõudes ette kruvikeeraja. Kui te ei tunne push-tihvtid, siis võib tunduda päris Aeganõudev esimesel. Siiski, kui oled otsustanud, kuidas toimib, on tegemist vooder neile järele augud umbes CPU socket ning surudes alla, kuni kuulete klõpsu.

Akasa X4 Cooler Review Akasa X4 Review
Pilt suuremalt

Paigaldamise protsessi AM2 + või AM3 lauad ka järgmine sarnane protsess AMD viide jahedam. Säilitamise käsi on komplekteeritud, et klambrid lahedam, et pistikupesa nagu üks, et leiad kasti oma AMD CPU. Kaks sooned on lõigatud ülaosa alusplaat, et suunata suuna hoidmine käsi ja hoidke see koht.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder