8 Aralık 2009 Salı

bit-tech.net

Rock Xtreme 790 sülearvuti

Tootja: Rock
UK Hind (läbivaadatud): £ 1,999 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): NA

Kui töötate suure tasustatud töökoht - oletame, et investeerida panga või on monarh on väike riik - siis arvatavasti on kogemusi kulukas ja põhjendamatult suured autod. Bentley Coupes, Rolls Royce Phantomid ja kuningas neid kõiki, võimas Maybach kõiki kulusid maa ja on chavs saada nende juurde viia kriimustada värvi kiiremini kui võib öelda "Burberry lippis". Esimest korda me unboxed Rock Xtreme 790 sülearvuti, ei saa me aidata, kuid tuleb meelde tuletada nende Pröystäilevä autodes.

Xtreme 790 massiline. Isegi virtalähdepalikalle kaalub üle oma keskmist netbook ja nõuab täissuuruses veekeetja kaasa sisend asemel miniatuursed joonis-8 lõppes toitekaabel. Šassii sport 17IN ekraan ja see kaal veidi üle 5.2kg, Absoluutselt ebameeldiv kehakaalu üles sikutama umbes teiega. Me võime ainult ette kujutada, et nende spetsifikatsiooni - mida me jõuda hetk - palju selle nädala on puhas vask heatsinks.

Rock Xtreme 790 Sülearvuti Review Rock Xtreme 790 Gaming Laptop
Pilt suuremalt

Xtreme 790 ei laeva sülearvuti kotti. Kuna sillutis ehitatud sarnased mõõtmed ja kaal masina, olime soovitavad investeerida kuradi vastupidav üks läbi arvuti ringi ja isegi siis relegating pakett auto käivitus või suu-teenistujale võimaluse korral tuleks eelistada enamik inimesi.

Rock Xtreme 790 Sülearvuti Review Rock Xtreme 790 Gaming Laptop
Pilt suuremalt

Sisse pluss poolel Xtreme 790 on võrreldav sillutis plaat mitte ainult suurus ja kaal, kuid vastupidavus liiga. See sülearvuti võiks mõningaid tõsiseid raev-quit viha enne alustamist märke kuritarvitamine, midagi, mis aitab kahtlemata vihane mängijatele kogu maailmas saavutada oma rahakotis. Afterall viimane asi, mida sa tahad on sinu rusikas tegelikult minna läbi ekraani, et on midagi, mida kindlasti ei oleks hõlmatud kolmeaastase kohapealne garantii.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder