15 Aralık 2009 Salı

bit-tech.net

BBC tuleks leida võimalusi toetada väikseid arendajaid UK ütleb Labour MP Tom Watson.

Labour MP Tom Watson, asutaja survegrupi Mängijad "Voice kutsunud BBC toetada UK mängud tööstusharu - eelkõige väiksemaid ettevõtteid ja indie-arendajatele.

"Ma tahan ta kajastub nende toodang ja kuidas nad hangivad mängude ja digitaalse infosisu" Watson ütles GI.biz kui küsitakse kultuuriline ebavõrdsus UK filmide ja mängude tööstus, viimane on tasuvam.

"BBC on kulutatud naela 1 miljard oma koduleheküljel alates 1994 - nad oleksid võinud puhus elu palju mängu firmad, kui nad tahaks sai oma lepinguid õigus ja olnud suuremeelne nende litsentseerimine," jätkas ta.

For non-EE lugejad, BBC on Suurbritannia peamine TV ettevõtte ja rahastab litsentsitasu, mis on praegu GBP £ 142,50 (USD $ 231,50) aastas iga leibkond, kes omab televiisorit. Nimetatud lõiv saab Teile juurdepääsu BBC kanalite ja fondide programmide väljatöötamine - kuigi mäng suunatud näitab on ... hästi, üsna olematu.

"Ma ei süüdistanud BBC kuna kõik see uus ja kiiresti, kuid ma tahaks näha kus nad saavad kasutada oma lihaseid, mis aitavad väikesed poisid tööstusharus suhtlemist tegemisel suur mängud, suur taotlused . Jah, muidugi, kasuta seda BBC veebilehte kuid lubage arendaja minna ja tulla kaubik pakkuda umbes et samuti.

"Ma arvan, et see peab BBC olema veidi rohkem kiirhäälestusega väikeste mängud ettevõtted," lisas ta. "Nad võiksid tõesti, tõesti abi, kui nad kasutasid oma mõjuvõimu, et tuua natuke elu siis."

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder