2 Aralık 2009 Çarşamba

Left 4 Dead 2 müüb kaks miljonit kahe nädala

Left 4 Dead 2 müüb kaks miljonit kahe nädala

Left 4 Dead 2 müüb ka ilma isegi võttes Auru müügi arvesse

Kaks nädalat pärast vabanemist oma viimase ühistu zom-Apocalypse 'em up arendaja Valve teatas, et Left 4 Dead 2 on müük väga hästi maailma jaemüügi juba destillatsiooniseadmetest kahe miljoni - rohkem kui kahekordne müük originaal sama ajaga.

"Left 4 Dead 2 on väljas suurel alguses tugevat toetust jae-ja suurepäraseid ülevaateid ajakirjandusest," kommenteeris VP turundus-ja üldine Valve big-wig Doug Lombardi, kes on ilmselt olnud lugemine meie läbivaatamise Left 4 Dead 2, kus Joe kiitis oma suurepärase taseme disaini ja laia uue mängu puhul.

Mis võib-olla isegi rohkem muljet, kuigi on see, et müügi andmed ei sisalda mis tahes müük Aurusaunad, Valve digitaalse levitamise platvormi. See tähendab, Left 4 Dead 2 on kahtlemata müüdud palju rohkem kommenteeritud kaks miljonit, kuigi Valve on suurepäraselt tihe Huulte kui tegemist kirjastamine Auru-müügi andmed.

Need tervete müüki tulnud vaatamata vokaal fänn boikoteerida mängu kohta käesoleva aasta alguses, pärast pettumust, et Valve ei tõendavad eelmisel aastal esialgse Left 4 Dead samal määral kui arendaja oli muid nimetusi, nagu ka Team Fortress 2. Ilmselt enamus kasutajaid ei vaevunud kuigi koos mängu müügi kiiremini kui aju maitsestatud Cup koogid on zombie konventsiooni.

Kas olete olnud nautida Left 4 Dead 2 koos kaks miljonit + muud omanikud? Või on teil pardale kuni aknad ja ootab välja Zombie Apocalypse? Mõlemal juhul andke meile teada mis foorumid.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder