1 Aralık 2009 Salı

bit-tech.net

Loe lähemalt vabastatakse IL-2 Sturmovik järge

Storm of War: Battle of Britain on ikka veel töötab ja näeb välja palju parem võrreldes IL2.

Kauaoodatud sucessor on tohutult populaarne IL-2 Sturmovik seeria on alles pooleli ja tuleb välja hiljemalt 2010. Seoses käimasoleva foorumi teema kohta 1c Publishing foorumid, IL-2 Series programmeerimine legend ja 1C: Maddox Games asutaja Oleg Maddox on kinnitanud, et uus versioon maailmasõja lennu sim vabastatakse järgmisel aastal.

IL-2 Sturmovik ilmus 2001 ja järgnevad mitmed lisad ja sequels, millest viimane on IL-2 Sturmovik: 1946 koostamise pakendi tabanud kauplused detsembri 2006. Peale konsooli spin-off, seal on vähe uudiseid igal sucessor. Lisaks varjatud nurkades foorumid, uuendused uus mäng, vaikselt nimega Storm of War: Battle of Britain, on haruldane kuigi see on ametlikult välja kuulutatud kolm aastat tagasi mai 2006.

Kuid asjad on pidevalt kütte sisse foorum lõime koos Oleg teha regulaarselt esinemised lisada uudiseid ja ekraanipilte uus fantastiline suunatud lennukite ja scenery on näidata. Neist viimane uuendused lisada pilte Spitfires, Stukas ja muud õhusõidukid, mille on ilmselt mõned tõsiselt muljetavaldav detail, kahju modelleerimine ja mõtteid. Pildid mängust on töötanud stuudios näitas uusi mudeleid lootsid, hoonete ja pomme.

Veelgi märgatavam on maastik puud selgelt saanud suurt teha enam, parem maastik üldiselt ja realistlikum varje. Kui need ekraanipildid on usu siis lõplik mäng peaks vaatama uimastamise, samuti annab lennu sim fännidele midagi uut mängida muuta järgmisel aastal. Ootab õige uue arvuti lennu-sim? Või on žanr isegi enam asjakohane? Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder