1 Aralık 2009 Salı

Hakkige Pie Megatest VI

Hakkige Pie Megatest VI

Igal aastal jõulude Gamble: Kuhu sa oma hakkima pirukad alates? Kas teie jõulupidu olema püha legendi või kas see tuleb massi mürgitamise Agatha Christie-jms proportsioonis? Kell Custom PC ja bit-tech, meil kasutada väljatöötamise ranged kriteeriumid arvutid, videokaardi ja juhtudel - kuus aastat, MKP oleme kasutanud sama range lähenemisviisi võtame testimise riistvara testimine hakkima pirukad, kokkupanek paneeli näljane gastronoomilist ekspertide-cum-PC ajakirjanike chomp oma teed läbi sadu hakkima pirukaid toob sulle vastused. Sel aastal oleme täiustanud meie kulinaarias otsuseid, lisades teadmisi bit-tech meeskond.

Allpool saate teada, milliseid ühiseid Custom PC ja bit-tech paneeli arvasin kümme Suurbritannia top pidulik pirukad. Nagu hakkima pirukas megatest on valmistatud Custom PC, nüüd jõudmas oma kuuenda aasta aja jooksul oleme munched meie tee läbi sadu hakkima pirukad. Viimasel lehel selle artikli me jagada mõningaid teadmisi mõned klassikalised kommentaare arhiivist - Naudi!

Sainsbury's Deep täidisega Hakkige pirukad

Hind: £ 1,29 kuus
Pildil: Üles

Meil on ainult üks kirje supermarketi hiiglane Sainsbury's käesoleval aastal. Oli palju silmamunad nägu kui esialgne pettumus saia tuli puutuda huulte meie testijad. Siiski, kui kohutava saia oli möödas, olime premeerida korraliku täitmise. Mince linnupoeg sees kahtlane saia oli Torkab, niiske ja oli eriti hooaja tinistama. Kui sa olid söötmist rühma nisu all kannatavate inimeste jaoks, et kavandada visates jahu Ladeni korpuse niikuinii, siis need pirukad on võitja veidi £ 1,29 eest kuus. Kuid vaesed saia langes nende skoor alla 60 protsendi barjääri.

Hinnangu: 58%

Hakkige Pie Megatest VI
Pilt suuremalt

Selfridges Luksus Hakkige pirukad

Hind: £ 5,99 kuus
Pildil: teine rida ülevalt, vasakus

Haara sõna nagu "luksus" karbile oma hakkima pirukad on lihtsalt palub probleeme. Hoolimata iga ajakirjandusliku kiu meie olendid, kes tahavad neid pirukaid ebaõnnestuda viletsalt, Selfridges teinud ei ole nii halb töö. Täitmisel tuli kõik viis kaane ja pirukad olid soliidses suuruses. Kuid see oli teine ring, mis oli üle-innukas koos tsitruseliste aroome ja märjuke, mille kaotatud punktide seas meie paneeli veteran pirukas kohtunikud. Loobuda ilmatu nael-per-pie hinnalipik ja te vaatate veel üks pirukas vältida tulevad Chrimbo.

Hinnangu: 51%

Suurhertsogiriik Originaalid Organic Hakkige pirukad

Hind: £ 4,49 neli
Pildil: teine rida ülevalt, eks

Suurhertsogiriik Originaalid, kui me alustame? Kõik kauaaegne lugeja need katsed (või kes on sattunud mõned [EURL = 3] minevikus kommentaare [/ EURL]) on vaja enam tutvustamist käesoleva kuningliku tagatud brändi (see loodi Tema Kuninglik Kõrgus prints Wales 1990), kuid me tahaksime võtta hetkel korrata, et me kasutame pimedad maitse-katsetamine, nii et ilma eelarvamusteta võivad muuta tulemust. Veel, veel kolm aastat järjest, Suurhertsogiriik Originaalid olid kõige põlastusväärne pirukad oleme olnud ebaõnne proovida. Saia on habras nagu untempered terasest ja on umbes sama palju maitset. Seal vaevalt piisavalt hakkima täitmise vahel boxful täita üks pirukas algusse ja mida täita ei maitse krõbedad ja pooltoores. Mis veelgi hullem, seal on ikka imelik maitse parmesani või vana sokid, mis on tabanud iga Kullake pirukas oleme maitsnud tänaseni. Tahame olla piinlik teenida nende koletu pirukad isegi inimesi me ei meeldib.

Hinnangu: 11%

M & S Classic Iced Üles Hakkige pirukad

Hind: £ 2,99 kuus
Pildil: kolmas rida ülevalt

Meil [EURL = 3] pikaajaline Kättemaks [/ EURL] vastu jää võitis imelihtne. Kui me tahame tarbida see palju suhkrut ühe istungi, suudaksime haarata aiandus kellu, kott Silver Spoon ja parkima sisse Oleme püüdnud mitu erinevat marki need põlastusväärne magustoidud aastate jooksul, ja isegi mitte M & S osutuda Käesoleva Kaameus on idee veetlev delikatess. Need olid kõige läbikäidav üleviimise jää võitis pirukad oleme näinud, kuid diabeet ja eepiline hambaarsti arved, mis võib järgneda tarbimine teeb teile kahetsusega osta, isegi kui haiglane magusa maitsega ei ole.

Hinnangu: 40%

Tesco Finest Mini Hakkige pirukad

Hind: £ 2,99 12
Pildil: Alumine rida

Segades seda natuke, valisime väiksemaid Tesco Finest Mini Hakkige pirukad. Pakend 12 wee pirukad kasti, need parimad on Tesco pirukad olid täidetud mõned parimad hakkima täitmise kohta testi. Kahjuks on omane probleem väiksemate pirukate sellised: suhe saia täitmisest on moonutatud miniatuursed mõõtmed, põhjustades rahuldav kogemus. Seda võib muuta, lisades mõned topelt koore ning koos armas tegur, need vähe morsels on väärt lühidalt kui teil on mitu suhu sööda jõulude ajal.

Hinnangu: 68%

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder