14 Aralık 2009 Pazartesi

bit-tech.net

SATA 6GB / s SSD näitab kiiruse kasvu

Arvud saadakse PC Perspective nende testide Marvell uudist töötleja näidata muljetavaldavat kasu SATA 6GB / s buss.

Neile olete kindel, ladustamise tehnoloogia areneb punktini, kus uus 6GB / s SATA standard on tegelikult pakkuma kasu, vaadake viimaseid SSD põhineb umbes Marvell uudist kontroller pardale.

Poisid üle mis PC Perspective on õnn saada enda kätte insener proovi Marvell viimase SATA 6Gb/s-ready SSD kontroller ja jooksis ta oma tempos - lõpuks näha, kas on mingeid seadmeid, mida saab tõesti teha enamikus uutes 6GB / s emaplaat tabab turul.

Enne saada tulemusi, on oluline hoiatus meeles pidada: insener proovi lihtsalt näitama suutlikkust kontroller, nagu Marvell ei ole tegelikult kogu SSDs - just kontrollerid. Seega PC Perspective oli ainult võimeline tegema loe katse tõttu Marvell kasutades odavam püsimälu kiipide asemel täielikult kirjutatav NAND välkmälu tavaliselt leida SSD seadmeid.

Seda silmas pidades, arvud töötleja ise on muljetavaldav - aga tuleb tera soola, kuna see jääb üle oodata, kui NAND välkmälu ise kursis olla Marvell parandustele. Isegi seda, mis plahvatuse loe määrad 351.2MB / s ja keskmine püsiva loe määrad 314.5MB / s Marvell's prototüüp jätab muid vahendeid tolmu.

Isegi Seagate on SATA 6Gb/s-ready XT seeria mehaanilise jõuülekande on kõlavalt peksti katsetes, hallata vaid 253.4MB / s plahvatuse kiirus ja vaeste 114.1MB / s keskmine loe määr. Näiteks parandamise pakutud SATA 6GB / s, bussi-ja Marvell uudist töötleja, andmed saadud prototüüp isegi beat Intel X25-M G2 SSD - mis on piisavalt kiire küllastamiseks SATA 3Gb / s buss see oli ühendatud .

Kuigi need arvud näitavad võimu töötleja rohkem kui miski muu, see tõestamine kõigile, kes on investeerinud SATA 6Gb/s-ready emaplaadi. Neile, kes ei ole, vihastama ei: katsed kasutada PCI-Express add-in board et PC Perspective lubadused on kättesaadavad "vormis PCIe x4 add-kaart Asus nii madal kui 30 $ (19 £ ), et annan teile kaks SATA 6G sadamate ja kaks USB 3,0 sadamates. " Kui kaua enne SSD tootjad pandud tööülesannete NAND kiipide katset, mille sidumist seda Marvell on kiire uus kontroller jääb üle oodata.

Kas see katsetamine veendunud olete, et SATA 6GB / s on teie järgmise versiooniuuenduse või sa ootad tegeliku seadme kasutamise töötleja enne saada põnevil? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder