10 Aralık 2009 Perşembe

bit-tech.net

Mini 9 mod toob kaks touchscreens

"Harlequin" mod poolt Pak-Kei Mak varustab Dell Mini 9 topeltkodakondsusega puutetundlik ekraan näitab - ehkki pole päris veel lõppenud.

Kui olete jälginud Microsofti kavad kahesuguse ekraaniga tahvelarvuti - dubleeritud Courier huviga, võib-olla soovite hoolikalt vaatlema selles geniaalne DIY projekti.

Pak-Kei Mak, et MyDellMini foorumid - via [erul = http://netbooked.net/blog/dell-mini-9-dual-touchscreen-tablet-mod/] Netbooked [/ EURL] - on kasutanud vabastamist 9 "USB-porti ühendatud DisplayLink jälgida, et luua kaks ekraani tablett, integreerides touchscreen ja koopia Windows 7 luua päris muljetavaldav mod.

Kuigi on veel palju tööd teha - Mak kavatseb luua laseriga lõigatud kohandatud puhul ja Sillutada osad USB näidata, et luua seade, mis on nii kaasaskantavad ja kasutatavad, mille ekraanilt on võimalik lahtivolditud täieliku 180 kraadi ning sulges uuesti kaitsta pinnast.

Muljetavaldavalt, mõlemad ekraanid täie ühendust toetada - kuigi Mak ütleb, et hoolimata Windows 7, millel on kiirenenud ja installeeritud draiverid nii touchscreens kalibreerimist vasak ekraan on "natuke ära," tema eelistatud kalibreerimise vahend - CalTouch - keeldumine Vaata teist ekraani üldse.

Mak kavatseb kasutada vasemmanpuolimmaista ekraani loe veebisaidid - koos portree režiim mistõttu see sobib ideaalselt mobiil-ja iPhone-formaadis alade - tehes märkmeid ja märgete kohta parempoolne ekraani, mis toetab täielikult Windows 7's on - ekraani klaviatuuri ja katsu võimeid.

Ametlike netbook põhinevad tabletid nagu Eee PC T91 osutunud üllatavalt raske müüa maailm, milles kanooniliste kantavate puutetundliku ekraaniga seade on iPhone, ehk kaks ekraani paigutus on vastus - kuigi on tõenäoline, et kui paljud kes vihkavad sunnitud kasutama portree režiim, nagu on armastus täiendavat ekraani. Kahe ekraanid töötab, aku on teine asi, et Mak on veel tegeleda.

See kõrvale, see on kindlasti muljetavaldav mod pooleli.

Kas sulle meeldib, et su käed ülekasvanud Nintendo DS kahesuguse ekraaniga tablett, või sa ei suuda mõista, kuidas kasulik oleks, kui "jahe" faktor on möödunud? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder