6 Aralık 2009 Pazar

bit-tech.net

Western Digital WDTV Live Review

Tootja: Western Digital
UK Hind (läbivaadatud): £ 98,98 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): 119,99 $ (nt käibemaks)

Meedia arvutid ja oma koht meie elutoad on vastuoluline teema siin kontoris. Kuigi need võivad pakkuda suurt paindlikkust kasutada tavapäraseid operatsioonisüsteeme, palju nad on kallis, müra ja mõttetult keeruline, eriti kui kõik soovid teha on mängida kamp. AVI faile.

Kuna meie digitaalsete raamatukogude jätkuvalt laiendada, kuigi seal on rohkem ja suurem nõudlus hõlpsasti saada oma digitaalse infosisu meie arvutid meie kanaleid, mis on kui sellised seadmed nagu WDTV Live suodattamisessa See pakendis hämmastav summa meedia taasesituse funktsioonid ja meedia PC arvesse konkurentsivõimeliste väike-set-top box.

WDTV Live on Western Digital teise põlvkonna HD Media Player. Sellest järeldub esialgse WDTV ja pakub suure hulga parandusi, võrreldes tema eelkäija, mitte mis on toetada palju suuremat hulka faile. Koos tavalisi kahtlusaluseid on MPEG 1/2/4,. AVI ja WMV seal täielikku toetust populaarne HD koodekeid, nagu H.264,. MKV samuti. ISO fail (kuigi menüüde ja BluRay. ISOs ei toeta) . Seal ka sama muljetavaldav nimekiri audio formaadid toetavad ka AAC, FLAC, OGG ja AC3 ning lõpuks toetust Dolby Digital ja DTS heli kui ka mitme kanaliga down-segada need ilma surround sound speakers.

WDTV Live HD Media Playeri ülevaade WDTV Live HD Media Playeri ülevaade
Pilt suuremalt

Loomulikult sellise fantastilise array formaatides karbist välja olime surutud otsida faile, mis ei oleks mängida WDTV ja selle uskumatult võimeline kiibistik kindlasti aidanud. Seistes silmitsi 60MB / s pakkimata 1080p videofaili WDTV Live isegi ei Sävähtää, tegutsema, et sarnaseid meediumipleiereid (nagu Xstreamer, mida me olema läbi kiiresti) lihtsalt ei sobi. See pole kõik ideaalne, kuigi; DRM Ladeni sisu, näiteks mida ostetakse iTunes ei mängi ja ka ei ole failid kodeeritud kasutades Real Media Variable Bitrate või WMA-Pro. Need on üsna nišiturgude kuigi ja tohutut kasutajatele digitaalse video kogud WDTV Live toob suurepäraselt - isegi anime fännide eest kannab hoolt, mis toetab erinevaid alljaotise standarditele.

WDTV Live HD Media Playeri ülevaade WDTV Live HD Media Playeri ülevaade
Pilt suuremalt

Video kvaliteet sõltub täielikult faile mängid kuigi-WDTV Live puudub mingisugune video järeltöötlemise või eriotstarbelist upscaler tehnoloogia, et soovite leida kallite Blu-ray mängijat. See ei tähenda, output video kvaliteet on halb; Serenity haagis 1080p vaatas uimastamise kohta tippkvaliteediga kuva aga sa ei jõua ühtegi tegelikku paranemist, et video failid oma raha eest.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder