3 Aralık 2009 Perşembe

bit-tech.net

Tuniq Tower 120 Extreme

Tootja: Tuniq
UK Hind (läbivaadatud): £ 38,84 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): 59,99 $ (exc Tax)

Kui bit-tech kuulsuste võib leida õlimaal originaali Tuniq Tower 120. Aastal ütles maali, see on lõõgastav kohta Puhketoolid lounge with kobar viinamarju, mis oma baseplate. Situated just kõrval Labs kuulsuste uhke uhke kogumise renessanss-stiilis maalid legendaarne riistvara: Silverstone's TJ07 on olemas, nagu on Arctic Cooling Freezer 7 Pro.

Me oleme oodanud ligi kolm aastat uuendus Tuniq Tower 120 ja lõpuks see on siin - Tuniq Tower 120 Extreme. Me broneeritud mõnda aega meie portree kunstnik enne hakkasime katsetada, sest uus Tuniq Extreme kindlasti jääb osa.

Me tavaliselt kogemus segadusse segu põnevust ja skeptitsismi, kui vaatame uuendused legendaarne komplekt nagu nad on sageli pettumus. Kuid me hoida avatud. Treimine uus Tuniq Extreme üle meie kätes, esimene asi, mida märkasin oli see, et teravad nurgad stiliseeritud heatsink uimed on peaaegu terav piisavalt põhiliste toiduainete valmistamisel. Nad näevad fantastiline, ja graniidist välimuse kohta heatsink täiendab esteetika, kuid siis jälle olime kiusatus püüda välja mõned chainmail kindaid, et kaitsta meie kätes, kui selle paigaldamist.

Tuniq Tower 120 Extreme Review Tuniq Tower 120 Extreme Review
Pilt suuremalt

Ehitus Extreme on suuresti sama nagu originaal. 120mm fan on paigutatud kahe panga vahel alumiiniumist fins. Erinevalt algsest Tower 120 aga heatpipes äärmise läbib keskelt baseplate kus nad on tasandatud korter satuvad otsesesse kontakti CPU heatspreader.

Tuniq lisanud ühekanalilise fan kontrollerit kasti, mis sobiks tagumine Expansion Slot - ei ole kõige kättesaadavas kohas. Dial muudatused ventilaatori kiiruse vahel, 1.000 p / min ja 2000 pööret minutis. Suurimal kiirusel, ventilaator on vähe whiney poolel, samal ajal vähemalt see on vaevu kuuldav.

Tuniq Tower 120 Extreme Review
Pilt suuremalt

Nagu Tower 120, paigaldamise Extreme Aeganõudev, see on sarnane hoone mootori nullist. Kuigi hoone mootor on palju nalja, tehes koostööd paljude Aeganõudev osad on viimane asi, mida sa tahad paigaldamisel jahedam. Neli pikka thumbscrews teemat läbi backplate, et on augud asetada iga pistikupesad, mille jahuti sobib. Seejärel tuleb koht metal hoidke alla üle baasi jahedamaks ja niit need pikad kruvid läbi augud hoidke alla. Et tagada jahedam, siis kruvi mõned vedrudega thumbnuts peale pikka thumbscrews, mis peaks klamber jahedamaks kindlalt CPU.

Kuigi see kõlab üsna lihtsad küsimused, tehakse veel keerulisemaks põhiosa Extreme. Proovin teha sõrmede vahel kõige alumiste uimede ja lahedam ja kõrge emaplaadi heatsinks saab õudusunenägu ja heatsink on teravaid servi saab lisada valu ja veritsuse võrrand.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder