4 Aralık 2009 Cuma

bit-tech.net

Nokia rahastamise ultraheli multitouch

Tundlik objekti ReverSys tehnoloogia tõotab odavamat, parem võtta pinnad - ja Motorola arvates tasub investeerida sisse

Meenub tagasi aprillis, kui Pariisis asuva stardiabi Sensitive Object vajuta stseeni, mis tõotab ultraheli puutetundlik tehnoloogia, mis võib muuta mis tahes objekti multitouch pinnale.

Noh, samas kui tehnoloogia ei ole just saatnud tootjad capactitive touchscreens kestab mäed Läheb teatud huvi mobiiltelefoni tootjad: vastavalt SlashGear Motorola on teinud suuri investeeringuid ettevõtte.

Tegeleda on mõtet nii firmad: suurim takistus praegu silmitsi vastuvõtmise Tundlik objekti ReverSys tehnoloogia - mis otsustab kasutada kajastub soundwaves mitte pinna takistuse või mahtuvuse - et see töö pooleli, ning paljud firmad pigem keegi kulutab raha kõigepealt näha, kas see õnnestub või ei. Motorola, teisest küljest, saab võimaluse rakendada tehnoloogiat, mis on nii uued - koos lubaduse tegemise eest või isegi iga pind seade puutetundlik, mitte ainult ekraan - ning tõotab alluvatel ühendust kogemus madalama hinnaga, mis nõuavad vähem kulukas komponendid kui praegust lähenemist.

Reese Schröder, tegevdirektor Siemens riskikapitali osa, ütles oma avalduses, et "tundlike objekt pakub uuenduslikku ja ainulaadne lähenemisviis, mis võimaldab uusi võimalusi interaktsiooni [ja] me oleme kõige hea meel olla kaasatud nende kasvu ja edu." Tundlik objekti tegevjuht Herve Martin kajasignaalideta tundmusi ja ütles: "Siemens on ideaalselt meie häiriv ühendust lahendus arvestades Siemens uuenduslik ja edukas ajalugu Lõbus."

Nr rahalised üksikasjad tegeleda lastud, ja see ei ole teada, millal - või isegi - Motorola on seade, mis põhineb Tundlik objekti ReverSys tehnoloogia valmis turule.

Kas mõte hea põhinev puutetundlik seade, mis suudab reageerida iga pinna teile igasuguseid ideid uusi põnevaid kasutajaliidese disain, või oleks teil on vaja näha Techi tegevus enne kui kraavi oma mahtuvuslik puuteekraaniga? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder