11 Aralık 2009 Cuma

Järgmine TF2 update hõlmab klassi sõda

Järgmine TF2 update hõlmab klassi sõda

Järgmine uuendus Team Fortress 2 on otsustanud osaliselt vahel sõda sõdur ja Demoman klassid.

Valve valmistub esitleb järgmise tasuta sisu uuendatud Team Fortress 2, mis tõotab uusi kaarte, relvad ja tavaliselt rohke fantastiline uus kraam. Samuti ilmselt mõned kübarad.

In ebatavaline ja põnev liikuda kuigi täpne sisu uuendatud kavatsetakse osaliselt otsustas mängijate kui Valve teatas, klassi vahelist sõda Demoman ja Sõduri klassid.

Esimene osa update sisaldab kahte salajast uued relvad mis Klapp on projekteeritud ja kavatseb release - üks sõdur, üks cycloptic Šoti miinide flinger. Valve ei vabastades nii kui ainult üks. Kumba sõltub tulemustest nädala kestnud sõja vahel lõhkeaine eksperdid. Kui rohkem sõdureid tappa Demomen kui Demomen tappa Soldiers siis raketi-džemprid saavad uue relva ja vastupidi.

"Mida rohkem Demomen tapad nagu Soldier klassi aitab tagada Soldier muutub relv on nädala lõpus," Üksik selgitada ametliku TF2 blogi. "Rohkem sõdureid tapad nagu demo aitab Demo klassi saavad ainult seitsmes relva."

Täpne bodycounts mõlemale poolele mida ajakohastatakse iga päev uuendatud leht, kus ka Valve esitleb ülejäänud uuendused klass sõja pakendis.

Oh - ja isegi ei mõtle petmine, kui Valve's Robin Walker kinnitab fännidele, et TF2 meeskond teada, kas te proovida.

Tutvu Team Fortress 2 läbivaatamise kohta rohkem teavet mängu ja kindlasti meiega oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder