9 Aralık 2009 Çarşamba

bit-tech.net

Thunderbird 3,0 vabastada

Täielikku vabastamist Thunderbird 3.0 - kaks aastat teeb - toob kaasa hulga uhiuut funktsioone Mozilla e-posti klient.

Mozilla fännid on nautida versioon 3.0 sihtasutuse populaarsed Firefox-brauser mõnda aega - piisavalt pikk, tegelikult, et praegune stabiilne ehitada on versioon 3.5 - kuid selle e-posti orienteeritud vend, Thunderbird, on ammu languished vähemalt versioon 2.0 ,0. x.

Algselt põhiversiooni numbrid Firefox ja Thunderbird - mida sobitada kokku, et veebi sirvimine, e-post, RSS, ja uudisterühmafunktsioone - langesid, kuid mõni aeg tagasi veel populaarne Firefox projekti ületas Thunderbird ning tungis edasi ajast.

Õnneks Thunderbird näib olevat järele jõudmas uudised - teatas üle aasta DownloadSquad - et Thunderbird 3,0 on lõpuks saanud ametlikku vabastamist, ja toob mõned puhas uus mänguasjad sellega.

Esiteks, ja kõige muljetavaldavalt, on kasutusele klapid. Ammu valmistatud kaasaegse veebi-brauser - Heck, isegi Internet Explorer on klapid need päevad - Thunderbird kaardile toetust peeglid Big Brother Firefoxi, mis on võimelised avama erinevaid vaateid või kaustad eri sakke ja hõlpsasti vahetada, on tarkvara mäleta Mis klapid on avatud viimast sõitu ja esitades neile tagasi, kui te avate Thunderbird üles.

See viimane versioon ka lubadusi paremini platvormide toetus, viimaste ehitab Windows 7 ja Mac OS X toetab täielikult - koos parema integreerimise Google'i Gmaili teenus.

Otsinguid on paranenud kehtestamine "filtreeritud otsingud" ja ajakava koos "Smart Folders '- kaustad, mis võivad sisaldada e-kiri mitut kontot. Lihtne arhiiv vana e-post on lisatud ka koos täiustatud Nõustaja loomisel uus e-posti kontod.

Täis versioon on saadaval MozillaMessaging sait nüüd, Windows, Linux ja Mac OS X

Kõik Thunderbird fännidele rõõmu, et näha projekti saada väga vaja uuendada või on offline e-post surnud kasuks veebipõhiste teenuste nagu Gmail ikkagi? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder