11 Aralık 2009 Cuma

bit-tech.net

OPTI nõuete rikkumise Nvidia

Opti - suur IP valdusfirma - väidab, et Nvidia on purunenud tingimuste litsentsileping.

Notorious intellektuaalomandi valdusfirma OPTI käivitas vahekohtu vastu Nvidia, väites, et firma võlgneb selle olulise osa autoritasu maksed patendi eelnevalt Snoop mälu tehnoloogiaga.

Nagu aru aastane Electronista, patendiomanik, Opti - mis tegelikult ei ole äri, per se, vaid muudab kõik oma tulud, rakendades intellektuaalomandi õigused antakse talle ei jää tähelepanuta patent portfolio - väidab, et Nvidia rikub vahelise kokkuleppe kahe äriühingu tagasi 2006.

See eriline tehnoloogia, mis on ehitatud Nvidia graafika kaarte juba mõnda aega, oli algselt poolt litsentseeritud OPTI lepingu kohta, et ta saaks kvartaalsed maksed väärt $ 3.75 million (£ 2.3 miljonit eurot). OPTI väidab, et Nvidia ei ole tasunud viimase viie maksete ning võiks lõpuks tõttu koguni kaksteist lisamaksed tuleks vahekohtu minna selle vastu.

Pealtnäha see, OPTI on hea võimalus edukalt vastu graafikakaardi spetsialist: kui Nvidia tõesti on vastuolus eelnevalt kokkulepitud lepingu siis tundub paratamatu, et ta peab laduma mitte-märkimisväärse summa raha remont suhteid Opti.

Samuti ei näi tõenäoline, et Nvidia pääsevad makse vaidlustada patendi: ise sama patendi eelnevalt Snoop Memory Technology kasutas OPTI vastu Apple ja selle tulemusena Cupertino põhinev hiiglane seda, kui temalt maksma $ 21.7 miljonit eurot (13,33 £ miljonit eurot) kahjutasu rikkumise eest - kuigi vastavalt MacDailyNews Apple kavatseb edasi kaevata, et küsimused.

Kas usud, et OPTI on õigus raha lubati talle Nvidia, või on see lihtsalt patendi troll, mis tuleb lõpetada - elu ära teiste töö, aidates kaasa midagi tech turg ise? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder