3 Aralık 2009 Perşembe

Dell süüdistatakse viga coverup

Dell süüdistatakse viga coverup

Dell süüdistatakse kustutamine niidid tuues esile probleemid oma E6400/E6500 sülearvutid - ja isegi keelustamine kasutajad, kes kurdavad.

Teated ringlevad web toimivuse kohta ja soojuse küsimusi valik Dell sülearvutid - ja firma tundub olevat teed oma parima, et takistada kellelgi ülevaatega probleem.

Nagu aru aastane DailyTech kasutajad kaebate in droves umbes viga BIOS Dell E6400 ja E6500 sülearvuteid, mis näeb termilise gaasipedaali lüüa ja loobuda protsessori kiirust ilmatu 95 protsenti niipea, kui töötleja saab isegi veidi soe .

Kuigi ettevõte on peaaegu kindlasti töötavad uuendatud BIOS, mis seob küsimus, siis ilmselt ei taha kahjustada sülearvuti müügi tulu saamise eel jõule. Selle tulemusena ametikohta ametliku Dell Support Forum dokumenteerimine küsimus on hakanud kaotsi minema. Kasutajad, kes nõuda uuesti luua niidid, et veelgi Chase probleem satuvad keelatud saidi täielikult - ja kõik nende ametikohad esitatakse natuke ämber.

Üks selline kasutaja, kes läheb nime all "Tinkerdude," on muutunud nii raevunud nii küsimus ja Delli Big Brother-esque keeldumiste, et ta on vabastatud analüüsi teemal - pealkirjaga "Performance kahju normaalse tegutsevate Dell Latitude E6500 sülearvuti tõttu protsessori ja buss kella kuristusta "- mis peaaegu tabamust kuuskümmend lehekülge, oli ajutiselt kättesaadav PDF formaadis eraldi veebilehe, kuid mis näib samuti on kadunud.

Kuigi tulemuslikkuse kuristusta küsimus ümbritseva E6400 ja E6500 vahemikud on kõige rääkis küsimuse ees seisavad praegu firmas, Dell on ka ees veel kuulikindlate pärast selgus, et ta saadetakse ebapiisav toiteallikad oma tippklassi XPS 1645 sülearvutid. 90W tarvikud - mis esitati asemel 130W TV-Everyday Toiteallikas vaja - on olnud ebapiisavad, et võimu ja tasuta laptop samal ajal, ja kuigi ettevõte asendab TV-Everyday Toiteallikas neile, kes kurdavad paljud clamoring jaoks vähetuntud turult tagasivõtmise.

Vastates muret tsensuuri kohta Dell kliendi foorumid, esindaja Bill B alates Delli Sotsiaalse Meedia ja ühenduse osakond teatas, et firma on "teadlik tõstatatud" in DailyTech artikli ja väitis, et meeskonnad otsivad üksikasju. " Lisaks, et firma ei pakkunud selgitust - ega viidet sellele, millal küsimusi sülearvutid on fikseeritud.

Oled nördinud, et näha Dell tsenseerimata kommentaarid viisil, või on see nende õigus politsei nende foorumite äranägemise? Kas oled kannatanud kas küsimusi parajasti ringidel Delli foorumeid? Jaga oma mõtete üle Euroopa foorumid.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder