10 Aralık 2009 Perşembe

Packard Bell tuletab meelde ohtlike patareide

Packard Bell tuletab meelde ohtlike patareide

Mõjutatud mudelid sülearvuti - kõik EasyNotes - olid manufacturered kes teevad juulist detsembrini 2007 ning müüs kogu Euroopas.

Packard Bell teatas vabatahtlikud turult Akud teatavate mudelite oma sülearvutite pärast aruannete näidatud oht lühis - võiks viia üsna tõsine tulekahju.

Tagasi mõjutab ettevõtte EasyNote MX36, MX37, MX51 ja MX52 eelarve sülearvuteid müüakse toodetud ajavahemikul juulist detsembrini 2007 ning müüs kogu Euroopas, ettevõtte kindel, et ükski mõjutatud mudeleid tarnitakse jaemüüjate mujal maailmas.

Viga akud võivad põhjustada "sisemise lühise, mis võib potentsiaalselt põhjustada rakkude ülekuumenemist [sic] ja / või tuld." Kuigi see on rohkem kui Veidi murettekitav - eriti sülearvutites, millel on potentsiaalselt kasutusel olnud rohkem kui kaks aastat - äriühingu rahustavalt, et "ei ole teatatud vigastustest ning et puudub oht elektrilöögi nagu lühis viga on täiesti sisemise aku.

Nende õnnetu piisavalt on Packard Bell sülearvuti koos sobiva tootmise kuupäevast, ettevõttele on seerianumber näha oma kodulehel näha, kui aku on mõjutatud partii. Kui jah, siis firma annab juhiseid saada seda asendada - soovitavalt enne, kui see põleb su maja maha.

See pole kaugeltki esimene aku meelde mõjutada suur arvuti tootja, kellel Dell tuletades meelde üle 4,1 miljonit Sony toodetud akud tagasi aastal 2006 seoses tuleohu ja Sony ise meenutades 100.000 aastal 2008 samal põhjusel.

Seoses võimaliku mõju liitiumi töötav tulekahju on sama suur nagu need on ilmselt väga hea mõte, et kontrollida oma aku, kui te ise Packard Bell õiguse vanusest.

Kas olete rahul väljastanud äriühingu vabatahtliku meenutada, või sa ei tea miks on võetud need kaks aastat tööd, et seal on probleem? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder