3 Aralık 2009 Perşembe

bit-tech.net

Ehitus-Ion töötav Linux Media PC

Inimesed pidevalt küsida meilt kui Nvidia Ion emaplaat oleks aluseks heade meedia arvutit. Varem oleme avastanud, et Windows Vista, õigete tarkvara abi mängida videofaile oli parim, valu, aga Windows 7 on paranenud HD video tulemuslikkuse ole lõppu.

Meile meeldis Viewsonic VOT mis pakkus Ion ja 7 kena väike pakett, kuid see oli liiga lärmakas. Veel hiljuti me vaatasime ASRock Ion masin Blu-ray draivi, mis ei sarnane asi, sans-OS, kuid ka väike, lärmakas ventilaator. On selge, millised on seal ei ole ideaalne. Kuigi Windows 7 on paranenud, kuidas Ion masinad täita, see on ikka rasvane kaubik operatsioonisüsteem, mis on väidetavalt overkill Kui tahad lihtsalt näidata mõningaid põhilisi HTPC apps.

Seda silmas pidades, ja ma otsustasin minna tagasi Ubuntu ja näha, kuidas ta ühineb Ion. Kord aastas teen seda trek, aga ma hammustamist mu huultelt põhjusel: ma olen ka ülevaatamist, "sotsiaalse meedia keskus Boxee näha, mida on parandatud. Ja usu mind, mida ma ütlen, see ei saa olla teistsugune kui meie esimese vaadata.

Muul põhjusel oleme jälle Ubuntu selle setup on see, et Nvidia nüüd pakub GPU kiirendatud video Linux hiljutise beeta draivereid. See tähendab, et saame lasta Ion GPU võtab tüve HD sisu kui varem Atom köhatas ja whimpered. Nagu Boxee on ehitatud fantastiline XBMC baas, mis sisaldab võimsuse GPU kiirenduse - kolm koos, teoreetiliselt teha ideaalne täiendus.

Sisse riistvara ees oleme valinud kasutada Zotac uudist Ion-F emaplaat (koos PCI-Express x16 pesa, mitte vähem), powered by Be Quiet! SFX 350W PSU, sest see on väike ja vaikne ja Kingstoni V + 64GB SSD muudel samalaadsetel põhjustel. Kõigi kavatsused ja eesmärgil seda tehakse meie Media PC vaikne. Jah, vaikne, nagu "ei kuule". Ainult ventilaator on PSU ja olime vajutades meie kõrvad seda öelda, kas see kõik oli.

Ehitus-Ion töötav Linux Media PC Ehitus-Ion töötav Linux Media PC
Zotac emaplaadi saab käivitada passiivselt, kuigi õhuke 80mm ventilaator on lisatud väljale.

Zotac Ion-F on vägev natuke mini-ITX insener: mitu sada ja üks eSATA ports endale palju potentsiaali säilitamiseks, et vaatamata meie üks väike boot SSD ei paku palju ruumi ei ole see raske langus paar teratavu drives. Ülejäänud juhatuse funktsioonid on suur, liiga: 802.11n WiFi PCI-Express x16 Gen 2.0, optiline ja koaksiaal-S / PDIF out, HDMI, DVI, D-Sub, Gigabit Ethernet, kuus USB 2.0 porti (neli rohkem kaudu pin-out) ja lõpuks PS2 klaviatuuri pesa. Underneath super suurusega passiivne heatsink, seal on dual-core 1.6GHz Intel Atom N330 protsessor ja Nvidia Ion MCP kiibistik.

Ehitus-Ion töötav Linux Media PC
Palju ühendusi on kättesaadavad taga I / O, sealhulgas WiFi

See võib olla pakitud koos funktsioone, kuid juhatus ei ole negatiivsete. Zotac ainult vaja 20-pin ATX toitepistik alates PSU, kuid tuleb meeles pidada ei saa te PSU fikseeritud 24-pin pistik on Zotac on teinud kondensaator viisil. Kuue SATA ports toetab kiibistik, ainult kolm pakuvad vaatamata füüsilise ruumi rohkem. Samuti, kuidas on mõned värvi koordineerimine pin-out? On sildid kirjutatud pardal vaid nurgas väike, tume kui värv on lihtsam vaadata kui Teeny tiny tähtedega.

Ehitus-Ion töötav Linux Media PC Ehitus-Ion töötav Linux Media PC
See Gigabyte, passiivne 9600GT pöialpoissi väike emaplaadi. SATA pordid ei ole kergesti kättesaadav nii.

Ehitus-Ion töötav Linux Media PC Ehitus-Ion töötav Linux Media PC
Meil kasutatakse sama väikeste SFX 350W Be Quiet! PSU selle ehitada. Ei ole kuuldamatu, kuid see on tõesti väga vaikne ning pakub Älyttömästi jtk võimu väike ehitada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder