9 Aralık 2009 Çarşamba

Ühendkuningriigi valitsus lükata maksusoodustused mängud

Ühendkuningriigi valitsus lükata maksusoodustused mängud

UK mängutööstust ei loeta võrdne UK filmiettevõtluses silmis Käibemaksu tundub.

Alistair Darling on oodata lükata taotlusi maksusoodustused UK mängutööstust nimel Ühendkuningriigi valitsus täna hiljem Vaatamata suurele petitsioone kaubandus rühmade puhul, nagu Tiga kohaselt aruandeid Guardian.

Liikuda, kuid mitte ametlik veel, on juba juhtides tugeva kriitika Ühendkuningriigis asuvate arendajatele ja kaubanduse rühmad, kes usuvad, et mängude tööstus on oluline osa majanduse ning neid tuleks julgustada võimalikult palju.

Võrdlused on ka eristatud UK mängutööstust ja UK filmiettevõtluses, millest viimane saab palju riigipoolset toetust, kuigi UK mängutööstust ilmselt toob rohkem raha.

"Kui see on õigus anda maksusoodustusi UK filmitööstuse siis on ka õigus anda maksusoodustusi UK videomängude sektor," ütles Tiga's Richard Wilson, kes esitas avalduse maksusoodustused valitsusele varem sel nädalal.

"Kehtestamine Mängud maksukergendused oleks suurendada tööhõivet, investeeringuid ja võimaldab Briti videomängu arendajatel paremini konkureerida nende riikidega, kes on sorteerida meelitada see kasvav sektor, kasutades selleks maksusoodustusi.

"Kui Ühendkuningriik kavatseb ära see tänapäeva tööstuse ja kaja edu UK filmitööstuse siis Urge valitsust kehtestama Mängud maksusoodustuse nii kiiresti."

Nagu GI.biz juhib tähelepanu sellele, et valitsus on juba kulutatud hinnanguliselt £ 850 miljardit maksumaksja raha bailing läbi pankade, näiteks RBS-ja investeerisid £ 10 miljonit avatakse kaks "tippkeskused" varem sel nädalal. Ühendkuningriigi riikliku võla praegu istub naela 800 miljardi koos £ 175 billion peaks olema lisatud esitaja lõppu.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder