10 Aralık 2009 Perşembe

Tähevärav MMO kõrvale kasuks uus shooter

Tähevärav MMO kõrvale kasuks uus shooter

Kuigi Stargate MMO, Stargate Worlds, on kõrvale on vähemalt uus Stargate mäng silmapiiril.

Stargate Worlds, Stargate MMO that's arengu üle on Cheyenne Mountain Entertainment, on ilmselt olnud kõrvale kasuks uus tukk sätestatud Stargate universe.

Dubbed Stargate: Resistance, uus mäng on ilmselt arvuti ainult kolmanda isiku shooter keskendudes online meeskonna baasil võidelda. Mäng šahti Stargate Command vastu Goa'uld System Lords ja pakkuda kolm põhiklassi mõlemale poolele.

Üllatav, Stargate: Resistance on määratud 1. kvartal 2010 pressiteade vaatamata alles on avalikustas sõnul tohutult. See on avaldatud FireSky, nagu oli kavandatud MMO mis on äkki on lükatud tahaplaanile.

"SGW on töötanud, kuid palju väiksemal määral võrrelda Vastupidavus ... See on ajani, mil SGR on muutunud mugavamaks rahaliselt (piisavalt), et seejärel alustada ramping kuni SGW uuesti," ütles Stargate Worlds arendaja Ian Stock.

Loodan, tundub, et Stargate: Resistance on võimalik kasutada fondi edasise arengu Stargate Worlds. Arendaja Cheyenne Mountain Entertainment ja kirjastaja FireSky on nii olnud, millel on rahalisi probleeme viimasel ajal, vastavalt Eurogamer.

"Nii nagu hoone uue põneva toote, esmatähtis Firesky pikaajaline tulevik on taastada oma usaldus meie," ütles loominguline konsultandi Chris Klug kaudu ametliku kodulehekülje jaoks uue mängu.

"Kuigi me pole kunagi valetanud, et te meie tingimustes, mitu korda olime vaikselt samal ajal kui meie kriitikud olid oma rõõmu meie kulul. Valisime jääda vaikne ajal need ajad, sest ausalt, me sageli ei tea, milline on meie tulevik oli päev-päeva, mõnikord isegi tund-to-tund. rühmana me otsustasime ei ütle midagi, kuni me ei teadnud midagi. "

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder