8 Aralık 2009 Salı

bit-tech.net

Dell teatas odava Üliõhuke sülearvuti

Specs kohta Vostro V13 on vähe, kuid kindlasti kaasas muljetavaldav Side oma Hoikka raami.

Kui Delli ülimoodne Adamo ultraportable on lihtsalt liiga imelik - rääkimata kallis - teile, vaadake ettevõtte uus Vostro V13.

Eelvaate aastane Electronista, Vostro V13 eesmärk on viia õppetunde firma teada oma kogemuste põhjal teha Adamo XPS - selle kallutamine, wedge design mis koheselt jagada arvamusi foorumid - et rohkem asjalik form factor.

Kuigi sama õhuke kui Adamo XPS on 1.65cm, uus Vostro V13 on kavandatud eelarve teadvusel koos Dell kinnitades, et hinnad algavad $ 449 (£ 273) - oluliselt väiksem maksumus kas Adamo XPS või MacBook Air mis kickstarted praegune suundumus ultra-õhuke sülearvuteid.

Kuigi tegelikud näitajad ei ole veel avaldatud, siis saad näha pilte, et V13 on üllatavalt korralik hulk sadamaid. Erinevalt MacBook Air, mis esineb vaid üks USB 2.0 port, V13 tulevad koos eSATA porti ühendatud väline ladustamine otse SATA buss, juhtmega Ethernet port, USB 2.0 ja VGA väljund. Dell on isegi suutnud leida ruumi pigistada multi-formaadis kaardi lugeja seal.

Täpsem teave spec kättesaadav käivitada ei ole veel teada, kuid nii madala hinnaga, sa pead mõtlema, kas V13 piirdub ultra-low voltage variandid Intel Celeron rida - miski, mis teeb tegevuse numbrite sihvakas oma profiili. Kuigi on võimalik, et CULV väljaanded Core 2 valikut võib muuta välimust, on tõenäoline, et see võimalus - kui see on olemas - on keemistsentrid hind kuni selle 449 $ jõllis punkti.

Kas see on omamoodi ultraportable soovite olla huvitatud ostmisest, või vajate veidi stiili? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder