14 Aralık 2009 Pazartesi

bit-tech.net

UK marsruudid lairibaühenduse kiirus uuring

Avaldatud arvud OECD esitas Ühendkuningriigi piinlik 21. seoses Interneti-ühenduse kiirust.

Uuring ülemaailmse Interneti-ühenduse kiirus on paigutatud UK allosas tõttu puudumine omavalitsuse investeeringute kiu põhineva lairiba.

Teatas üle on BBC, avaldatud arvud Organisatsiooni Majandusliku Koostöö ja Arengu panna UK 21. tabelis 30 riiki järjestab keskmine tarbija Internet kiirusel.

Riigile, mis uhke oma tulevikku mõtteviisi ja innovatsiooni, see on piinlik, näidates: kahekordselt nii et kui näete esikümnes, mis sisaldab Jaapan muljetavaldav 1Gb / s, Soomes on 110 Mb / s ja 100Mb / s, mida pakub Soome , Rootsi, Korea, Island, Prantsusmaa ja Taani. Ühendkuningriik on isegi pipped et postitus Netherland's 60MB / s ja 50MB / s kättesaadavaks elanikud Ameerika Ühendriigid ja Hispaania.

Soovitus OECD on see, et investeeringud lairibatehnoloogiatele on hädasti vaja - mis kasu on tunda elektrit, tervishoiu, hariduse ja transpordi sektorites, tuleks raha eraldada lairibaühenduse arengut. Tõepoolest, OECD Taylor Reynolds usub, et "kui te lõikate 1 protsent maha kanda haridus-, elektri-, tervise-ja transpordi soovite rohkem maksma kiudude võrgustiku" ja iga sektori oleks kasu palju rohkem kui ta kaotaks.

Teiste riikide - sealhulgas kümne parima nimekirja Soome - tehes liigub, et tagada oma kodanikele juurdepääsu kiire lairibaühenduse, Ühendkuningriigi valitsus on midagi parandada küsimustes. Koos Ühendkuningriigi 21. 30-mõttes toores kiirus - ja mitte palju parem 13th out of 30 osas üldine levik - valitsuse 50P kuus "lairiba maks" fikseeritud telefoniliinid ilmub palju vähem naeruväärne mõiste ja rohkem vajalikkust.

Kas olete loodan, et valitsus kuulab OECD ja ader raha UK telekommunikatsiooni infrastruktuuri, et suurendada lairibaühenduse kiirus, või on meie praegune ühendused piisavalt kiiresti? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder