8 Aralık 2009 Salı

bit-tech.net

GamesCom 2010 kuupäevad teada

City of Cologne, Saksamaa, ka seekord GamesCom konventsiooni 2010.

Mayhem on GamesCom 2009 on alles möödas ja korraldajad on juba läinud edasi ja teatas kohtades ja kuupäev Järgmise aasta üritus.

Taas konventsiooni aluseks välja tohutu Koelnmesse Convention Centre, Köln, Saksamaa ja meetmed on juba kasutusele võetud, et tagada GamesCom 2010 on suurem ja parem kui kunagi varem.

Konventsioon on veel pikk tee küll ja see on jälle kavas august avamist. GamesCom 2010 kestab 18-22 august.

"Võrreldes eelmise aastaga oleme märganud, et tööstus on jõudmas oma plaane osalemiseks gamescom 2010 palju varem ja rohkem otsustavust pärast edukaid esialgne sündmus," ütles GamesCom korraldaja Oliver P. KUHRT.

Neile, te ei tunne juhul, see on kindlasti üks suurimaid sündmusi mängude kalender on nii avalik ja vajutage külastajad, pakkudes kirjastajad ja arendajad võimaluse näidata oma pealkirjad fännid üksikasjalikult. See on ka hea koht elavneb tasuta T-särgid, mis ei sobi.

GamesCom 2009 osales üle 17.000 kaubanduse külastajate ja 450 eksponente rohkem kui 30 riigis. 245.000 liikmete avalik näitas kuni vaatleme mänge nagu Diablo 3 ja Mass Effect 2 ja paljud arendajad teatas uute toodete 4.100 ajakirjanike osavõtul - ka meile. Suurim paljastades eelmisel aastal oli Blizzard's Disaster laiendamine World of Warcraft.

Planeerimine läheb? Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder