15 Aralık 2009 Salı

bit-tech.net

Esimese L4D2 add-on kuulutatud Kevad

Valve teatas esimene add-kampaania Left 4 Dead 2, möödasõit, mis funktsioon L4D1 enamusega.

Valve on ametlikult välja kuulutatud esimene add-on pack for co-op Zombie Shooter Left 4 Dead 2, paljastavad, et see funktsioon kangelasi nii Left 4 Dead ja vasakule 4 Dead 2.

Dubbed Passing, kampaania on täis-on crossover, mis vastavalt ametlikku vabastamist, on debüüt Kevad 2010.

Mängijad saavad võimaluse mängida nii Left 4 Dead 2 kangelased nad teekonnal läbi väikelinna Gruusia pärast sündmusi Left 4 Dead 2 "surnud keskuse kampaania ilmselt pakkumise ühineda teiste ülalpidamisel.

Ei ole selge, kui kaua tegelik kampaania, kuid see kõlab nagu möödasõit on suur uuendus Left 4 Dead 2. Seda saad lisada uue püstoli, uus Nujakka relva ja uus aeg-ajalt Üldine zombi, kuigi üksikasjad veel teada.

Lähituled tulevad uued kaardid Survival, Versus ja Süüa transpordiliikidele, nagu ka üheinimese ja Co-op Kampaania mängida. It'll ka täiesti uus co-op mäng režiim, kuigi Valve jälle vaikiv kohta eripära.

Hinnakujundus möödasõit ei ole veel arutatud, mistõttu on selgusetu, kas saad tasuta uuendatud või tükk lisatasu DLC.

"Möödasõit muutub kõige olulisem kampaania Left 4 Dead lugu, nagu kõik ülalpeetavad kutsutakse kokku üks kampaania," ütles Valve turustamise VP Doug Lombardi. "Samuti on suur pakkumine uus gameplay sisu poolest midagi uut igas mängus ¾ pluss uus aeg-ajalt ühine ja relvadega."

Tutvu meie mõtteid mänge meie Left 4 Dead ja Left 4 Dead 2 arvustused, samuti meie juhend Left 4 Dead, siis andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder