30 Kasım 2009 Pazartesi

bit-tech.net

Infinity Ward wields MW2 Auru jõul banhammer

Infinity Ward ja aur on lastud banhammer, kuid kas see on piisav?

Infinity Ward ja Steam on läbinud esimese laine keelatud mängijate kasutamise Pettused PC versiooni Call of Duty Modern Warfare 2 nõuete Infinity Ward Rob Bowling, koos 2500 moodustab nüüd blokeeritud ühendamisel mängu mitme teenusega. Lähetamise kohta puperdama, Bowling väitis "Steam keeld vasar on sealt alla" ja seda kindlasti ei näe välja nagu see oli tühi oht - oleme leidnud palju ja raamatupidamise nüüd teenivad Modern warfare 2 keelde.

See on esimene avalik teadaanne seoses petmine kaasaegses sõjapidamises 2 alates Infinity Ward sest mäng vabastamine ning tema vastuolulise lüliti eemal pühendatud servereid. Uus anti-cheat võimed olid touted kui suur kasu mängu minna Punkbuster üles Valve's inhouse anti-cheat süsteemi VAC, lubades Hack tasuta kogemus mängijatele.

Tõenäoliselt rohkem häkkerite ees viha Steam's banhammer enne pikk, kuigi see on tulnud väike lohutus neile, kes olen olnud oma mängude hävitanud poolt petturid, eriti kuna VAC automatiseeritud keelustamise menetlus on tavaliselt aeglasem kui manuaal meetodeid - see on üle võetud kaks nädalat selle esimese vooru keelde tekkimist, näiteks.

Infinity Ward ja Steam on ka tööd teha asju keeruliseks üritavad võrgus piraatkoopia mängust, vabastades regulaarselt väikeste uuendused mängu käivitatava via Steam, et kaotada piraatkoopia alates IWnet match teenust.

Kas olete kogenud petmine kaasaegses sõjapidamises 2? Mõtle VAC on liiga aeglane, et olla tõhus anti-cheat? Räägi meile oma mõtteid foorumid

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder