19 Kasım 2009 Perşembe

Call of Duty saada uus arendaja?

Call of Duty saada uus arendaja?

Activision võib olla suunatud lisada kolmanda arendajale Call of Duty franchise, võimaluse tööd MMO.

Activision võib otsin laiendada massilist Call of Duty seeria veelgi tulevikus, kui aruanded LA Times on usu koos Activision ütles innukalt lisada kolmanda arendaja rida.

Praegu on esmaste ilmunud on vaheldumisi kaks võistkonda - Infinity Ward ja Treyarch koos Infinity Ward eest parim mängude seeria (Call of Duty 2 ja Modern warfare seeria), samas Treyarch töötanud Maailma sõda ja Call of Duty 3.

Teised arendajad on olnud seotud rida enne, nimelt n-kosmos ja ülestõus, kes aitas PlayStation 2 ja pihuarvuti versiooni mängu.

Activision võib nüüd otsin kaasata kolmanda arendaja uus Call of Duty pealkiri puhul siiski spekulatsioon on see, et uus mäng on Call of Duty MMO et Activision on varem nii kõvasti, et uurida.

"Oodake meie testi ja lõpuks käivitada lisaks online töötasusid mudelid mõned meie suurim frantsiisid nagu Call of Duty," ütles Activision finantsdirektor Thomas Tippl eelmisel nädalal, sädemeid rohkem kuuldusi COD MMO pealkiri.

Treyarch on öelnud, et juba tööl järgmise Call of Duty mäng liiga koos ootus on, et järgmine kanne seeria uurib Vietnami sõja vastavalt ShackNews.

Te saate vaadata meie ülevaate viimase mängu, Modern Warfare 2, rohkem infot mängu. Oleme arutanud ka seda meie uusim podcast.

Kas olete tüdinenud kuulda Call of Duty? Anna meile teada foorumid.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder