14 Kasım 2009 Cumartesi

Google's Go: avatud lähtekoodiga keel

Google's Go: avatud lähtekoodiga keel

Google's Go lubadused kiiresti koostada korda ja on mõeldud multithreaded rakenduste arendamisele.

Google ei ole kunagi karta, et leiutada uusi tehnoloogiaid, kus ta tunneb, traditsioonilised süsteemid on puudulikud, ja kunagi on see olnud nii ilmne, nagu teate äriühingu täiesti uut programmeerimiskeelt.

Vastavalt artiklis aastane ExtremeTech, uus keel - nimeks "Mine" - sündis siis, kui äriühing on otsustanud, et on vaja täiustada, lihtne meetod loomiseks serverite ja muude projektide sisekasutuseks. Kuigi mõeldud Google enda tarbeks, keele alusel kättesaadavaks tehtud avatud lähtekoodiga litsents - st see on tasuta kõigile, kes soovivad rakendada mis tahes otstarbel.

Ametlik veebisait - mis iseenesest töötab serveri kirjutatud Go - selgitab, et keel on lihtne, kiire ja ühendada eeliseid tõlgendada - kui kood käivitatakse vastavalt vajadusele - ja kogutud - kui kood on muudetud arvesse otse käivitatav formaadis - keeles. Mis eesmärk-tuge multithreaded süsteemid, jõuline prügi kogumise süsteem ja muljetavaldavalt kiire tõlkija, see on keel, mis kindlasti huvi üsna vähe programmide ühenduse.

Tõepoolest, kiirus on tõenäoliselt suurimat huvi nii palju: video kehtestamise süsteemi näitab umbes tuhat rida Mine kood koostamise umbes kakssada millisekundit aasta keskmine lauaarvuti - tegemist katsetamist muutusi palju vähem valusad kui koos traditsiooniliste koostatud keeles.

Nende huvi proovida Mine Google on juhendaja osa ametlikul koduleheküljel samuti mitte-märkimisväärse summa proovi kood mängides ringi.

Kas usud, et Google'i Mine võiks olla tuleviku kavandamine, või on see tõenäoliselt midagi muud kui puhas ümbersuunamise need, kes leiavad tõeline eesmärk orienteeritud süsteeme veidi segane? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder