26 Kasım 2009 Perşembe

bit-tech.net

Lian Li PC-C32 HTPC Case Review

Tootja: Lian Li
UK Hind (läbivaadatud): £ 119,50 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): 149,98 $ (exc. Tax)

Kuigi tõmmake meedia arvutid on ehk vähenenud tekkega pühendatud meediumipleiereid nagu suurepärane WDTV Live (läbi sissetulnud), seal on kindlasti veel turu jaoks, kes soovivad tuua võimu ja paindlikkust täiesti Objekte PC elutuppa . Varem küll, HTPC juhtudel on sageli kas on naeruväärselt kallis, näiteks 450 £ Moncaso 972 või ebakvaliteetse olulistes valdkondades nagu ehitada kvaliteedi või jahutuse tulemuslikkust.

Tegelikult leida korralikud, hästi Objekte meedia PC juhtumi pangakonto Soodus pool £ 150 on alati olnud raske küsida, mis meil olid nii üllatunud, kui Lian Li viimane, PC-C32 saabus laboris. Kõik alumiinium ehitus, stiilne disain, ruumikas interjöör ning £ 120 hinnalipik - see on HTPC chassis oleme oodanud?

Lian Li PC-C32 HTPC Case Review Lian Li PC-C32 HTPC Case Review
Pilt suuremalt

Vaadates väljastpoolt vähemalt kindlasti tundub nii. Kogu juhtum on tehtud välja uhke musta (või hõbe kui soovite) anodeeritud alumiiniumist ja kujundus, mis on sile ja alahinnatud tundub fantastiline, eriti esiosa, mis reaalselt on kõik, Sind nähes on PC-C32 kohta regulaarselt. Tegi märkuse alumiiniumist, nagu nii tihti puhul Lian Li's juhtudel oli eriti haavatavad sõrmejälgi küll.

Kui ise ei ole suur aga mõõtes 53cm x 42.5cm x 17cm, mistõttu on eelkõige suurem kui tavalise torni peal külg. Sul kindlasti vaja suur-TV üksuse maja see metsaline mugavalt ja isegi lauaarvutisüsteem teid lükatakse leida desk, mis võib kergesti kohanduda ta. Teise Lian Li on mõeldud PC-C32 tuleb Rack-mount sõbralik, koos Mount soonte ja kruvi auku paigaldada sätestatakse mõlema poole ja kvaliteetse ees mountable käepidemed, mis võimaldab sul kergesti slaidi juhtum ja kohatu. Peame tunnistama, et see on nišš funktsioon, kuid need, kes oleme tõesti läinud linna oma kodukino, me oleme kindlad, et see on kasulik.

Lian Li PC-C32 HTPC Case Review Lian Li PC-C32 HTPC Case Review
Pilt suuremalt

Palju keel koosneb laitmatu anodised aluminium õhuvool arvesse peasahtlisse on läbi nelja komplekti õhustusavad - ühed grillitud õhutamise igal pool paneeli esiosa suunas, ventilatsiooni avad ees korrus paneel ja kolmanda 140mm grillida katusepaneeli. Kummaline küll ükski neist avad on varustatud mingit tarbimise ventilaator kogu õhuvool arvesse juhul pärit riigisiseselt paigaldatud ventilaatorid puhub otse südamiku riistvara ja imevad õhku läbi nende ees õhustusavad passiivselt sise fännidele löögiks õhku tahapoole puhul.

Kuigi vähem efektiivne on saada jahe õhk puhul see meetod vähendab müra õhus on kistud PC-C32 samas pakkudes jahutada peamisi riistvara. Tegevusetuse tõttu mingit tolmu filtrid on suurem muretsege ja ausalt öeldes murettekitav, arvestades Lian Li sageli ka neid oma töölaual juhtudel ja isegi eelarve juhtudel, nagu Akasa vabadus XONE nüüd pakkuda.

External drive lahe tark PC-C32 on ootuspäraselt viljatu jaoks HTPC, kuigi see kasum punkte toetades kas ühe 5.25in sõita ja 3.5in või kaks 5.25in ajamite asemel slimline optilised seadmed muud HTPCs tihti sunnivad sind kasutama . Nii Drive Bays on ees seisvate ja on liitunud puhul muidu puhta ees sidekirmega poolt puhas alumiinium võimu ja reset lülitid, võimu ja HDD aktiivsus LEDid ja tavaline massiiv esipaneel sadamates. Ei ole mingit välist helitugevuse või IR vastuvõtja küll, et peate hankima need ennast täis HTPC kogemusi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder