19 Kasım 2009 Perşembe

bit-tech.net

Stalker: Call of Pripyat DX11 võrdlus vabastada

Peasekretariaadi Mängude maailm on välja 421MB võrdlusuuringu vahendiks Stalker: Call of Pripyat.

Peasekretariaadi Mängude maailm, arendajate taga tüütult nimeks Stalker seeria (edaspidi, ainult Stalker) on välja uue võrdlusuuringu vahendiks Järgmine mäng sarjast, Call of Pripyat.

Call of Pripyat tuleb keset mängu triloogia, kuigi see viimane tuleb vabastada. Sellest tuleneb otseselt lõpust alates esialgse STALKER: Shadow of Chernobyl ja prequel to Stalker: Clear Sky.

Kuigi Call of Pripyat juba olemas saksa keelt kõnelevates riikides, tõlgitud versioon on ikka veel lõppenud ja ei ole tingitud vabastamiseks kuni esimeses kvartalis 2010.

Vahepeal aga saate alla laadida võrrelda tööriista, et näha, kuidas arvuti võib tulla peasekretariaadi Game World's post-ilmutuslik shooter, mis sisaldab DirectX 11 sisu ühilduvaid süsteeme.

Kriteerium töötab kiire demo silmus, mis tsüklit läbi nelja eri valguse ja ilmaga, enne kui te täitmise punktisumma, mis saab seejärel esitada online-edetabel.

Te saate lugeda meie mineviku ülevaateid STALKER: Shadow of Chernobyl ja Stalker: Clear Sky, nagu ka meie uuesti läbivaatamist esialgu väga lollakas selge taevas, rohkem informatsiooni seeria.

Andke meile teada oma mõtteid ja hulgaliselt aastal foorumitel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder