20 Kasım 2009 Cuma

Dragon Age: Origins DLC teada

Dragon Age: Origins DLC teada

Tagasi Ostagar on esimene natuke DLC jaoks Dragon Age: Origins ning seda läbi selle jõule.

Bioware ja Electronic Arts on selgunud esimene partii vabasse ringlusse lubamise järgseid allalaaditav sisu eepiline RPG Dragon Age: Origins, dubleeritud Tagasi Ostagar.

Komplekt pressiteade jõule hooaja Tagasi Ostagar maksab £ 3,99 GBP PlayStation 3, 400 ms punkte Xbox 360 (umbes £ 3,40 naela) ja 400 Bioware juhib arvutisse, kus saad osta läbi aasta -mängu süsteemi jälgimise süsteem. EA ei ole veel täpsustada, kui palju 400 Bioware punkte võrdub tegeliku raha, aga see on eeldatavalt sarnane konsooli hinda.

Tagasi Ostagar pakub mängijatele võimaluse uurida kus esialgse Grey moderaatorid peaaegu hävitati, samuti paljastada osa King Calian ajaloo ja tema sõda jõupingutusi.

Samuti uutes valdkondades ja külalistele, Tagasi Ostagar lisab täiesti uue rüüstata liiga, mille keskmes on kuningas Calian's vestid ja relvi.

Nõuda mis tahes auhinnad, et ootama pead võitlema rikkalik Darkspawn kuigi, kes on ilmselt levinud ka lumega kaetud aladel Ostagar. Sisse pluss poolel, siis saada ka teine võimalus lisada sõda koera oma partei seiklus.

Bioware on väitnud, et see annab vähemalt kaks aastat allalaaditav sisu Dragon Age: Origins, mis ilmus vaid paar nädalat tagasi.

Kasutage meie Dragon Age läbivaatamise kohta rohkem teavet mängu või andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder