25 Kasım 2009 Çarşamba

bit-tech.net

Sony Ericsson, Motorola tõmmake MOBIILTELEFONID

Sony Ericssoni Saito liitub Nokia N97 on ajutiselt eemaldatud müüki samas vigu Symbian-põhise tarkvara on lahendatud.

Nokia Symbian mobiilsideplatvormi arutati löök täna kaks seadet erinevate tootjate kinda Ühendkuningriigi turu määratlemata tarkvara küsimustes.

Platvorm, kellele nii lihtsaid mobiiltelefone ja nutitelefonid, on täheldatud suurenenud konkurentsi Google Android ja muid Linuxi-põhiste liikuvatel alustel - nii palju, et Nokia uusim ja suurim mobiiltelefonide liigub eemale firma üks valmistatud tarkvara Linux-põhine Maemo platvorm . Kahjuks see väljaränne eemal Symbian platvormina tänapäeva nutitelefonid on tõenäoliselt aitas uudis, et kaks tootjat - Sony Ericsson ja Nokia ise - on ajutiselt tõmmatakse mobiiltelefoni Ühendkuningriigi turul.

Esimesena tõmmatakse oli Sony Ericssoni Satio mobiiltelefoni, mis oli selle peamiseks müügi punkt 12 megapiksline kaamera - kõrgema eraldusvõimega kui paljud punkt-ja tulistada standalone kaameraid. Kahjuks, tarkvara vead vaevavad seade Reg Riistvara aru, et ettevõte oli otsustanud ajutiselt peatada müük kuigi uurib määratlemata tarkvara küsimusi telefone.

Kuigi ametlik kinnitus Sony Ericsson võiks olla ebamäärane, kasutajate mobiilitelefoni on kõike: kvaliteedi küsimustes pardal kaamera probleemid helinad, ja tarkvara hangub ja jookseb kõik on teatatud ja on tõenäoliselt keskmes Sony Ericssoni otsus eemaldada seadme müügist.

Kuigi eemaldamist ühe tootja seadet on halb uudis, Nokia ise ilmselt kannatab sarnaste probleemide oma N97 nutitelefoni. UberGizmo aruanded, mis üritab osta Kehuttu N97 alates Vodafone UK kodulehel tulemusena suunatakse et uuem N97 Mini - ilmselt stabiilsem versioon nutitelefoni.

Nokia ise juba otsin suunas Maemo tulevikus seadmeid, ning paljud ettevõtted viskamine nende kaalu Google'i avatud lähtekoodiga Android platvorm, neid küsimusi võib olla märgiks, et Symbian on valitsemisaeg mobiil-areenil on jõudmas lõpule.

Kas usud, et on aeg Symbian oli pensionäride kasuks midagi projekteeritud maapinnast-up for nutitelefon seadmed, või on elu vana koer veel? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder