16 Kasım 2009 Pazartesi

bit-tech.net

Online monetisation for Call of Duty?

Activision on hinting et online töötasusid - st tellimine - võiks olla tulevad Call of Duty.

Activision on hinting, et ta võiks tuua "online töötasusid strateegiaid ja ärimudelite teistele tuum frantsiisid kui World of Warcraft ajast Blizzard / Activision ühinemine. Nüüd, kirjastaja on soovitanud seda võib tulevad Call of Duty konkreetselt.

Rääkimine on BMO kapitaliturgude konverentsil möödunud nädalal (via Joystiq), Activision finantsdirektor Thomas Tippl nimetatud Call of Duty konkreetselt kui küsitlesid selle kohta, kas see kehtiks WoW 's online ärimudelit teistele frantsiisid.

"See on kindlasti soov, et näeme potentsiaali, eriti kui me vaatame erinevate ärimudelite raha teenimine võrgus mängimist," Tippl ütles.

"Ma arvan, see on vastastikku kasulik, ja sa peaksid ootavad meilt testi ja lõpuks käivitada lisaks online töötasusid mudelid mõned Mõne meie suurima frantsiisid nagu Call of Duty," jätkas ta.

Vastavalt Tippl on konkreetne ja suur nõudlus online ärimudelite vahel mängijatele - teave, mis on tõenäoliselt saadud uuringu Activision tegi käesoleva aasta alguses.

Te saate lugeda meie täielikku läbivaatamist Call of Duty: Modern warfare 2 kohta rohkem teavet viimase mängu seeria või lihtsalt meiega oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder