14 Kasım 2009 Cumartesi

Natal käivitamise üksikasjad hakkavad pinnale

Natal käivitamise üksikasjad hakkavad pinnale

Natali on Microsofti uus žest põhinev süsteem, mis kasutab algatusel tundliku kaamera.

Microsoft on lõpuks hakanud nire läbi mõned detailid Natal, uus žest põhineva kontrollisüsteemi Xbox 360, mis kuulutati välja käesoleva aasta alguses.

Natali on tasulised paljud, taaskäivitamine Xbox 360 ja kasutab kaamera avastada mängija liikumist ja tunnistavad nägu asemel regulaarselt töötleja.

Vastavalt MCV, kes said erasektori Tour Microsofti Natal stuudiod, MS Praegu kavandab tootmise viis miljonit Natal ühikut ametlikku avamist, mis november 2010 kogu maailmas.

Natali on saadaval ainult Xbox 360, kuid Sony töötab konkureerivate algatusel põhinev kontroller, mis kasutab wands mitte kaamera. Natal ei ole kooskõlas kõikide mängude kas, kuigi Microsoft loodab, et 14 käivitada pealkirjad valmis mängu, sealhulgas Lionhead's Milo - elu simulaator, mis on olnud kasutada tech demo süsteemi.

Hind tark, Natal välja näeb it'll olema palju odavam kui oodata liiga ja allikad näitavad, Microsoft vaata Natal lennujuhile Heräteosto. See on seatud maksma umbes $ 80 USD riikides või £ 50 naela Suurbritannias - kuigi mõned allikad väidavad £ 30 naela hinnaga punkt ei ole välistatud.

Activision, Bethesda, Capcom, Disney, EA, Konami, MTV, Namco Bandai, Sega, Square Enix, THQ ja Ubisoft on kõik kohustunud mängud seadet väljakuulutamine sel aastal varem.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder