19 Kasım 2009 Perşembe

bit-tech.net

Dell ultra-õhuke Adamo XPS kaatrid

Delli Adamo XPS omadused mõned huvitavad projekteerimise valikuid - ja see on keskmiselt poolteist paksus Apple Air.

Delli Üliõhuke MacBook Air-nii - teaser pilte, mida äriühing vabastada juba septembris - on lõpuks tehtud ametlik, ja see on päris stiilne natuke kit.

Vastavalt äsja loodud ametliku spetsifikatsiooni lehele, Delli hiljemalt õnnestub pip juba päris Hoikka Air "peenema sülearvuti maailmas" staatust just 9.9mm paks - umbes pool Air keskmiselt.

Adamo XPS juhib selle kaudu oma pigem snazzy angled klaviatuuri, mis - vastavalt ettevõtte - sobib "sees tugevdatud kuva suletuna," ja annab angled worksurface avamisel, kusjuures osa sülearvuti pakub "suu" tühistama keha maapinnast. Samuti annab rohkem füüsilist nurga keskmine masinakirjutaja, see peaks aitama jahutamiseks - see Üliõhuke sülearvutid peab alati olema ettevaatlik, kuna napib ruumi heatsinks koostisosadele.

Adamo ekraani on päris kompaktne juures 13,4 "16:9, kuid suudab tuupima 1280x720 pikselit LED taustvalgustus süsteemi oma tugevdatud korpuse - midagi, mida Dell nõuete" annab sülearvuti tahke end vaatamata oma kõhnus. "Üsna pettumustvalmistav arvestades erisusi, arvuti ainult juhib 5 tundi ja 17 minutit pidevat kasutamist - pakkudes ostate 40WHr pikendada elu aku. osavalt, aga aku saab vahetasid, kui süsteem on puhkeolekus ei vaja täielikult võimsus ühiku välja - kaugel MacBook Air lahutamatu Mittekasutajaliikmete asendamatu aku.

Dell on ilmselgelt püüdnud olla uuenduslikke kui võimalik disaini Adamo XPS alates ultra-õhuke šassiilt angled worksurface - kuid kusagil on see ilmsem kui kaane saagi. Traditsiooniline mehaanilised sulgurid on eschewed kasuks mahtuvuslik sulguriga vabastamise süsteem, mis firma väidab võimaldanud arvuti avada "lihtsa kaevukook oma sõrme."

Ülejäänud andmed tuleb oodata lisatasu laptop: 4GB RAM, metallist keycaps kohta täismõõdus klaviatuur, integreeritud 2-megapiksline veebikaamera, DisplayPort ühenduvus koos kaks USB 2.0 porti ja välise Dongle on standard, mis annab 10 / 100 võrgustike ja DVI väljund koos võimalus VGA ja HDMI dongles samuti. Storage on viisakus on muljetavaldavalt suurusega 128GB SSD moodul ja integreeritud traadita võrgu on hoolt 802.11a/b/g/n täis-spektri traadita kaardi ja Bluetooth 2.0 moodul. Muidugi suurusele alalise on muljetavaldav 340mm x 273.9mm x 9,99 mm ja kaal ainult 1.44kg standardile aku, midagi tuli teha - ja kui tegemist on Adamo XPS see protsessor ja graafika, mis on Ultra Low Voltage 1.4GHz Intel Core 2 Duo toetavad integreeritud Intel G45 GPU. Seade on varustatud Windows 7 Home Premium 32-bit kui tavaline, kuid 64-bitine versioon on saadaval lisavarustuses on $ 30 eest.

Rääkides hindade Adamo XPS on saadaval USAs alghind on $ 1.799 (£ 1,074), mis saab teile täieliku 128GB SSD ja 4GB RAM - kuigi saan viie tunni eluiga peate laduma extra $ 100 täiendavat 40WHr aku - ja peaks laev enne jõule. Seni pole mingit märget UK hinnakujunduse või kättesaadavust.

Kas see õhk-kui ka olete oodanud, või on Delli uuendusi Adamo XPS natuke liiga romaan oma maitsele? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder