19 Kasım 2009 Perşembe

bit-tech.net

Sony avab PS3 Video Kullerteenus

Sony on teatanud, käivitamine Video Kullerteenus, mis on rohkem kui 800 filmi olemas.

Sony käivitas uue video Kullerteenus jaoks PlayStation 3 ja PSPGo täna, rohkem kui 2000 filmi saadaval ülemaailmselt ja 800 nimetusi pakkumine Ühendkuningriigis.

Sony kavatseb kasvada Video Store, mis on kättesaadav PlayStation Store pärast uue tarkvara uuendada, on kooskõlas määr liiga - paljutõotav 50 uut filmi nädalas.

Video Kullerteenus teostab nii HD-ja SD-filmi mitmete suurte stuudiote ja kirjastajad sealhulgas 20th Century Fox, Walt Disney Company 1, Lionsgate, Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc (MGM), Paramount Pictures, Sony Pictures, Starz Meedia, Universal ja Warner Bros nr täiskasvanute filme veel siis.

Filmid on olemas nii üüri piiratud (Tärnireiting 2,49) või osta (Tärnireiting 6,99), HD pealkirju ilmselt maksab natuke rohkem kui SD versioonis. Pealkirjad võivad olla ühest Sony seadmetele liiga, mis on tore, kui sa, kes soovivad võtta filmide teiega minema.

Sony töötab praegu pakkuda, et tähistada käivitada liiga, mis võimaldab teil saada tasuta koopia Da Vinci kood kui ostate Angels & Demons. Uus PlayStation 3 omanikud, kes registris psn konto praegusest kuni kuu lõpuni on samuti võimalik saada tasuta alla laadida Transformers 2 - Jee!

"Käivitamine PlayStation Network video teenus laieneb meie meelelahutuse pakkumine ja annab tarbijale muul viisil juurdepääs oma lemmik filme, kas kodus või minna," ütles Sony Computer Entertainment president Andrew House.

Meil olid ametlik käivitamine uue teenuse eile õhtul ja sain kiire võimalus on viiul, mille Video Kullerteenus ja meie mulje oli see, et oli üsna hea ja funktsionaalne, vaatamata ÜRO meeldejääv nimi.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder