25 Kasım 2009 Çarşamba

bit-tech.net

South Yorkshire langeb 25MB / s kiu

Lõuna-Yorkshire on keskmes £ 90 million investeeringute kava, mis näeb 25MB / s lairiba pakutakse kõigile.

Põhja on tingitud saaksin lairiba armastus muutus võrgu spetsialist Thales allkirja £ 90 million tegeleda tuua 25MB / s Fibre-to-the-kabineti kodudesse üle kogu Lõuna-Yorkshire'i.

Levikuga kiu-to-the-kapp, mis tõotab tuua tagatud 25MB / s kiirusega kuni 500,000 kodu ja 40.000 ettevõtted kogu Lõuna-Yorkshire, peaks algama aastal 2010 ja loodetavasti lõpeb 2012. Rahastamise £ 90 miljoni euro suuruse projektiga pärineb £ 30 million toetust Euroopa Regionaalarengu Fondi, veelgi £ 13.6 miljonit Yorkshire Forward Ettevõtluse Arendamise Agentuur, ja ülejäänu saadakse Yorkshire, Sheffield, Rotherham, Barnsley ja Doncaster volikogu.

Nagu alati, see ei ole raha eest midagi: nõukogude loodetavasti tasa oma investeeringu, pakkudes hulgimüük lairiba-ja tagasiühenduse transiidi ISP, kes omakorda pakuvad 25MB / s Side pakett piirkonna elanikele ja ettevõtetele. Kahjuks nende jaoks, kes oli visioone vaba 25MB / s "net ühendused, projekt on vaid nähakse infrastruktuuri - juurdepääs on läbi tavapärase igakuise makse ISP.

Vastavalt IT Pro, Thales on läbirääkimised erinevate ettevõtete osas, et kaubanduslikku võrk - kõik ilmselged kandidaadid ja palju kohalikud, kui ka "vastavalt Phil Hodge, järgmise põlvkonna lairiba juhina firmas - koos loodan, et paljud on valmis alla kirjutama, kui katsed on osutunud edukaks uues aastas.

Kahjuks hinnad ei ole veel mainitud - kuigi vastavalt Hodge kulude väljatöötamise ja rakendamise süsteem ei takista "hulgihinnad [mis on] on sätestatud, et olla konkurentsivõimeline Mis seal juba."

Kas olete rahul volikogu võttes juurdepääsu Broadband Networking tõsiselt, või sa arvad, et £ 90 miljonit Vaivainen 25MB / s ühendus on solvav? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder