16 Kasım 2009 Pazartesi

bit-tech.net

Microsoft kinnitab GPL koodi kasutamine

Windows 7 USB / DVD Lae tööriist on kinnitust leidnud GPL koodi, ning varsti on litsenseeritud vastavalt samadel tingimustel.

Microsoft Windows 7 USB / DVD Lae tööriist, mis kustutati saidi järgmised väited kasutas ta GPL-litsentsi koodi ilma õigusi, tuleb taastatud - ainult seekord see viia oma lähtekoodi kaasa leikkiin.

In posti Sadama 25, firma avatud lähtekoodiga veebileht - kaudu iTWire - Microsoft kinnitas, et kasulikkuse tõepoolest sisaldada koodi cribbed alates ImageMaster avatud lähtekoodiga projekti algselt litsenseeritud vastavalt GNU Üldise Avaliku Litsentsi v2.

Kergendava Microsofti avatud lähtekoodiga kogukonna juht Peter Galli süüdistab "kolmas isik", mis on sõlmitud luua kasuliku Microsofti nimel, kuigi möönab, et ettevõtte aktsiate eest ebameeldiva up "kui me ei saagi seda osa meie kood läbivaatamiseks. "

Galli läheb edasi, et tema äriühing kavatsused on "Eesmärk on olla austab tingimused, mille alusel [kolmanda osapoole] kood on jagatud," ja kinnitas, et kui tööriist on kättesaadavad allalaadimiseks veel kord, "me tuleb teha lähtekoodi samuti kahendfaile [...] kättesaadavad järgmisel nädalal tingimustel General Public License v2. "

Galli samuti, et ettevõte on "läbi vaadata teiste koodi, mida pakub Microsoft pood ja see on ainus juhtum selline võiksime leida."

Kas sa arvad, et Microsoft teeb õiget asja, kui järgida GNU General Public Licence, või peaks see olema mures Lax standardeid, mis võimaldas GPL koodi kasutatakse esiteks? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder