24 Kasım 2009 Salı

bit-tech.net

Intel Core I3 Clarkdale andmed lekkinud

Clarkdale CPU on GPU kiibi kõrval - ka see on, mida need kaks ristkülikut on

Tech Connect Magazine on aruandluse mõned hinnad ja kontaktandmed Inteli tulevane Clarkdale töötlejad, sosistati tuleb Branded Core I3. TC mag ütleb, et Saksa edasimüüja HPM-Computer.de teatas, et uut tüüpi protsessoriga saab hinnaga alates 103,90 € to € 252,90 ja on clocked vahel 2.93GHz ja 3.46GHz. Need on mõned hirmutav arv kui oled AMD, sest isegi see on kiireim protsessor - Phenom II X4 965 Black Edition - pingutab kursis Inteli 2,66 GHz Core I5-750.

Lugu ütleb, et ei tule nii Core I3 ja Core I5 Clarkdale protsessoriga, mis kõik on integreeritud DirectX 10 GPU. Tundub Core I3 valikut ei ole Turbo Boost ajal uus Core i5s tahe. Kuid tasemel, mis need uued Core i5s tõsta ei paista just nii muljetavaldavad nagu tase mis Lynnfield põhinevad Core I5 ja Core I7 mikroprotsessorite võimalik saavutada.

TDPs ja kiibid vaadata üsna korralik at 73W enamiku protsessoriga, mis on tagajärg 32nm tootmisprotsess. Kuid Saksa edasimüüja viitab sellele, et seal on üks Core I5 koos TDP on 87W on selle GPU on clocked at 900MHz asemel ga jaoks 733 MHz ülejäänud vahemikku. Nimi CPU ja küsimärk kõrval selle hind ei ole meis palju usaldust, et see "Core I5-661" on tõesti juhtuda.

Intel Core I3 Clarkdale andmed lekkinud
Lekkinud teavet Inteli tulevane Core I3 ja Core I5 protsessorid (koodnimega Clarkdale)

Ootame Clarkdale sobituda LGA1156 socket, kuigi me veel ei tea, kas sa olema kooskõlas P55 emaplaat. Kuid me oleme näinud mõningaid tulemuslikkuse näitajad Clarkdale mikroprotsessorite samuti mõned eelvaade kaadrid Westmere emaplaadi

Me ei oota neid CPU alustada sel aastal, seda vahepeal kõik saame teha, on rääkida - sa ootama mõned eelarve-tastic Intel CPU või sa arvad, AMD on piisavalt vastupidavad need uue protsessoriga? Ja sa siis oleksid pahane, kui need ei olnud kooskõlas P55 vestlusgrupid? Mõtteid foorumid palun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder