18 Kasım 2009 Çarşamba

Swindon skoor WiFi silmadega

Swindon skoor WiFi silmadega

Kava Digital City UK on pakkuda kõigile elanikele Swindon vaba 1Mb / s WiFi interneti leviala - koos tasulise upgrade võimalus 20MB / s.

Swindon on seatud skoor tasuta WiFi kui nõukogu kavatseb paigaldada á £ 1 million traadita võrgu blanketing linn.

Nagu aru aastane TechRadar, teenus on vaimusünnitus on koostöö linna volikogu ja kaks eraettevõte - aQovia ja Aviidsuse - sildi all Digital City UK.

Projekt - dubleeritud Signal - eesmärk katta kogu linn tasuta 802.11g WiFi levialas, mis on kättesaadav kõigile kodanikele tasuta - kuigi piiratud kiirus 1Mb / s. Neile, kes eelistavad oma bändi veidi laiem, grupp on lubanud teha 20MB / s Side kättesaadav hinnaga, mis Digital City UK kaebusi ei löönud konkurentsi märgatavalt. Kui sellest ei piisanud, ettevõtte ka lubadusi anda kolm kuud tasuta prooviperiood on suurema kiirusega kõigile elanikele, et meelitada neid ajakohastada.

Samuti kiirus uuendamine, projekti eesmärk on teha tagasi tema eeldatav £ 1 million rakendamise kulusid, pakkudes pay-as-you go juurdepääsu linna külastajatele palju samamoodi nagu kaubik hotspot teenuseid nagu BT OpenZone. Samas grupis on veel mingit kindlat hind - kas elaniku ainult 20MB / s teenus või pay-as-you-go pakub - või andmeid latentsus, väidet, või lae alla mütsid või traffic shaping, mis võivad olla paigas.

Councilman Rod Bluh usub, et projekt annab võime "elanike linnaosa [et] saaks Interneti tasuta, [ning] nõukogu ja tema partneritel on võimalus kasutada, et pakkuda tipptasemel teenuseid aladele või üksikisikuid, kes neid vajavad. "

Läbijooksu teenuse oodatakse jätkata alates aprillist järgmisel aastal. Nimetatud valdkonnas, kes soovib registreerida oma huvi teenuse saab seda teha ametlik kodulehekülg.

Kas olete salute Swindon püüdlusi olla esirinnas Digital Suurbritannia, või oleks £ 1 million paremini kulutatud kui pakkumine 1Mb / s internetiühenduse elanikele? Kas piisavalt kasutajaid maksma uuendada, et projekti edukuse? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder