19 Kasım 2009 Perşembe

bit-tech.net

League of Legends Review

Platform: PC ainu
Kirjastaja: GOA
UK Hind (läbivaadatud): £ 16,99 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): 35,99 $ (va käibemaks)

Seega, kui olete jõudnud lugeda meie läbivaatamise League of Legends. Kuidas kena. Sa arvatavasti teed, et kuna olete mõelnud osta, kuid enne veedate kõik raha mängu olime soovitame hüpata üle viimased kaks lehekülge ning loe meie arutelu väärtus mängu esindab. See on oluline osa sellest läbi.

Praegu aga eeldame, et te soovite lugeda traditsioonilise läbivaatamise sisu esimese ja saada tutvustatakse League of Legends.

League of Legends on strateegia mäng, kuid see on väga erilist liiki strateegia mäng mis on palju rohkem RPG kui see on RTS. See on osa vähetuntud žanri nimega DotA, pärast esimest mängu see tüüp Defence of the Ancients - populaarne mod Warcraft 3 juba päeva.

* Liiga Legends Review Liiga Legends Review
Tere Liiga!

Kui Sa juba tead, kaitseminister Ancients seejärel Liiga Legends oleks kohe tuttav teile, sest mäng on tehtud modders kes esitas originaali DotA koos valemiga on suures osas samaks. Tegelikult on peaaegu identsed.

Kui olete uus žanr kuigi siis hirmu ei ole, sest see pole veel kõik, et raske õppida põhitõdesid, kuigi mäng ei ole teha palju aidata uustulnukate järgi tulla. Seal on kaks võistkonda, mille alused on pool kaarte ja mõned sirged teed nende kahe vahel. Teed on vooderdatud turrets ja selle eesmärk iga meeskond hävitada vaenlane turrets koos vastulause alus, kasutades jõudude kontrolli.

Kui Liiga Legendid ja muid DotA mängud erinevad tavalisest RTSs kuigi on puudumisel hoone või sõjaväkke. Alguses iga mängu kõik turrets on juba olemas ja kui need on hävitatud, siis nad ei saa ehitada. Vahepeal sõjaväkke iga meeskond on täiesti automaatne, kudemise korrapäraselt ja ründava vaenlase sama moodi iga kord. Asjaolu, et mõlemad pooled ühtlaselt sobitada nii tugev ja torni paigutus tähendab, et lahingud on potentsiaalselt lõputu.

* Liiga Legends Review Liiga Legends Review
Me oleme võitjad!

Milline on kuhu tulla - et ots tasakaalu kaudu ainus asi lahinguväljal saab otseselt kontrollivad teie meister.

Valitud loend avatarid alguses kõik vastavad teie meister on teie esindaja maailmas Liiga Legends ja see on palju võimsam ja keerulisem kui regulaarselt minions. Peale seda arukalt kontrollitud mitte ainult AI juhitud Champions on juurdepääs ka valiku neli võimed, mida nad võivad tase aja jooksul, samuti mõned muud nipid.

League of Legends toetab mõned põhilised üheinimese tava vastab, et lase lahti kuni vastu roboteid (seal ei ole tegeliku singleplay kampaania), kuid tegelik keskendutakse 5v5 vastet. See viis Champions ühel küljel, kusjuures mängijate koordineerida oma valiku pooldajad ja oma hetke-to-hetk taktika, et maksimeerida tulemuslikkust. Meistrite ise erinevad üsna oluliselt, kusjuures stealth, ulatus, maagia ja tanki mängida stiilid kõik majutatakse ja kordumatu võimete aidates annab igale Champ isik oma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder