14 Kasım 2009 Cumartesi

Microsoft ei vabandust Xbox keelde

Microsoft ei vabandust Xbox keelde

Microsoft on keelanud umbes miljon kasutajaid Xbox Live in võidelda piraatluse streigi hiljuti.

Microsoft on täna välja avaldusega, öeldes, et see on unapologetic keelustamise umbes miljon kasutajaid Xbox Live ja kasutajatele, keda huvitab moodustavad vaid väikese osa Xbox 360 kasutajad.

Keelud toimus varem sel nädalal osana võidelda piraatluse streik Microsofti nimel, et eesmärgid mängijad töötab piraat mängude kaudu MAC-aadress, mis tähendab, et kasutajal on osta uus Xbox 360, et taastada juurdepääsu Xbox Live. Kasutajad saavad siiski tagasi oma mängija profiile, kuid nad peavad tegema, see uus Xbox 360.

"Kui on selge keegi on allalaadimiseks piraatkoopia või muutnud oma Xboxi mingil viisil, mis võimaldab neil alla laadida mänge, et neid ei ostetud seaduslikult ja jah me lukustus selle konto alla ja me unapologetic umbes, et" Microsofti Euroopa Xbox pea Chris Lewis ütles.

Microsoft on keeldunud andmast täpne summa, kui palju mängijate keelati Xbox Live, kuid lahendid spekuleerida, et see arv on umbes miljon.

Mass keeld ise oli tõenäoliselt ajastatud umbes vabastamist Call of Duty: Modern Warfare 2 ja keskendunud kasutajate mängimise enne, kui see oli ametlikult avaldatud.

Microsoft andis palju hoiatus enne keelu, öeldes, et kasutajad peaksid olema teadlikud, et piraatlus on seadusevastane ja tuleb eeldada, et teda karistada.

"Kõik tarbijad peaksid teadma, et piraatlus on ebaseaduslik, ning et muuta oma Xbox 360 konsooli, et mängida piraat plaate, rikub Xbox Live tingimustega, on tühine nende garantii ja kaasa keelustada Xbox Live".

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder