17 Kasım 2009 Salı

bit-tech.net

Vene valitsus tuletab meelde, Modern warfare 2

Venemaa valitsus on käivitanud turult kõik konsooli versioonid Call of Duty: Modern warfare 2.

Venemaal on kõik Xbox 360 ja PlayStation 3 versioonid Call of Duty: Modern warfare 2 mida meenutada valitsuse tõttu vastuväiteid suunas lennujaama terrorismi areenil.

Stseen küsimus mängijad võtta osa salajastest Ameerika agent, kes saadab Vene terroristid tappa Spree läbi Moskva lennujaamas. Tasandil on tähelepanu palju poleemikat, kuigi Activision ei selgu enne mängu on isegi alustanud, et Modern warfare 2 sisaldab väga materjali. Mäng isegi küsimuste kiire võimaldab mängijad sujuvalt Otse üle selle taseme.

Vastavalt Hellforge konsooli versioonid mäng mida meenutada täielikult, samas kui on lihtsalt eemaldatud PC versioonid läbi viimise järgse paik.

Eeldatakse, et Activision vabastab uus versioon mängu Venemaa, et on "nr Vene tasandil eemaldatakse mäng ja mis kinnitab, et Venemaa valitsus.

Seal on oluline lõtku vastu Modern warfare 2 Venemaa, paljud inimesed puudutab Vene-vastase erapoolikuse tõttu nii, et Vene väed on esitatud baddies.

Te saate lugeda meie läbivaatamise Modern warfare 2 lisainformatsiooni mängus, või andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder