14 Kasım 2009 Cumartesi

OCZ käivitada 6GB / s SSD

OCZ käivitada 6GB / s SSD

Uus vahemikus SSDs alates OCZ ja SandForce ei ole üksikasjalik, kuid on teada, et lisada mudeleid 6GB / s SAS liidesed.

Kui oled ikka veel veendunud, et tahkis-ladustamine on tabanud jõudlustasemega soovite, koostöö OCZ ja SandForce võib lihtsalt ümber mõelda koos hulga 6GB / s SSD seadmeid.

Seadmed, mis kasutavad SandForce's SF-1500 SF-1200 SSD töötlejad olenevalt mudelist, on saadaval nii traditsioonilise tarbija tasandil 3Gb / s SATA liides koos Absoluutselt enterprise-klassi 6GB / s SAS liides -- potentsiaalselt pakub kiireimat lõhkemist määr mis tahes sõita praegu kättesaadavad.

Säilitamine ei ole unustatud, kas: OCZ's SandForce põhinev SSDs on saadaval suurused alates 50GB on muljetavaldav 400GB, kuigi ettevõte ei ole veel kinnitada hinnakujunduse tahes mudelite valik. Ettevõte on siiski lubanud Pingutab üksikasjad ja pakuvad konkreetset teavet tootevalikut, enne kui esitab seadmed atCES 2010.

Ryan Petersen, tegevjuht OCZ ütles seltsingu, et OCZ on pühendunud SSD lahendusi oma ettevõtte klientide ning on ka tugev pärast meie tarbija tahkisandurid tooted; Partnerlus SandForce võimaldab meil pakkuda veelgi jõulisemad pakkumine nii nendel turgudel. "

Kuigi tegeliku täitmise andmed seadmed ei ole veel vabastatud, kasuta uusi 6GB / s liides kuulub lubadust väga kiiresti sõita - kuigi kasutamine 6GB / s, SAS, mitte 6GB / s SATA näitab soovi müüa toodet ettevõte turul, mis võib - vähemalt esialgu - hind ei varjatud oma keskmist tarbijat.

Kas olete üritavad oma käed 6GB / s SSD, või on see ainult üks ettevõte-klassi kiire juurdepääs andmebaasi servereid? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder