27 Kasım 2009 Cuma

ASRock ION 330HT-BD Net-top ülevaade

ASRock ION 330HT-BD Net-top ülevaade

Tootja: ASRock
UK Hind (läbivaadatud): £ 349,49 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): TBC

Protsessor: Intel Atom 330 Dual Core 1.6GHz
Chipset: NVIDIA Ion
Mälu: 2GB DDR2 800MHz

Võttes mängitakse üsna vähe Intel Atom põhineb neto-korgid ja netbooks viimase aasta jooksul, meie arvates on õiglane öelda, et tulemused on üldiselt olnud puudulik. Viska midagi üle tekstitöötluse juures üks neist ühegi südamiku Atom (või üle) mikroprotsessorite ja ta pingutab, eelkõige Flash ja kõrglahutusega video taasesitust.

Kas me ootab liiga palju neid peaks sülearvuti ja lauaarvuti asendamiseks? Kas nad üldse tahavad olla asendust? Kui ei, siis miks peaksime asendama eelarve arvutitele, mis suudaksid HD esituse ja nagu midagi, et ei saa? Kosmos on ilmselge vastus, puhas korgid näiteks Viewsonic VOT 132 alustamise osa maht midi tower ei.

ASRock ION 330HT-BD Net-top ülevaade ASRock ION 330HT-BD Net-top ülevaade
Pilt suuremalt

Kuigi netbooks sageli umbes sama kiiresti kui vanurite kolme jalaga kilpkonna kusjuures on kasvav varbaküünte, neto-tops lõpuks pakkimine pisut rohkem Punch: kui ASRockION 330HT-BD, nagu Viewsonic, sport kahetuumaliste Atom 330 protsessor ja Nvidia's Ion kiibistik. Kusjuures viimane pakkumine GPU kiirendatud Flash kiiresti tänu ajakohastatud Adobe Flash Player (rohkem seda hiljem) ja Windows 7 toetab DirectX Video Acceleration (DXVA) teha mõned lasti maha CPU ajal video taasesitus, tundub, et viimase põlvkonna võrgu-tops on hakanud muutuma palju elujõulisem töölaua asendused.

ASRock ION 330HT-BD Net-top ülevaade ASRock ION 330HT-BD Net-top ülevaade
Pilt suuremalt

Arvame, et kui Neti-top turg on ikka veel tugev selle aja järgmisel aastal, siis võlgnen suure võla tänu kolme toodet - Windows 7, Nvidia's Ion ja Inteli Atom 330. On saanud statiivi edu ilma milleta neto-top oleks tagasi astunud samasse kuhja ei suuda näiteks mobiilne Interneti-seadmeid ja virtuaalne reaalsus. Aitab spekulatsioone aga võimaldab heita pilgu, kuidas selle andeka trio sooritada reaalses maailmas.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder