18 Kasım 2009 Çarşamba

bit-tech.net

L4D2 UK jaemüügi pressiteade viibib suur nõudlus

Left 4 Dead 2 on UK release on aeglustunud suur nõudlus ning Auru käivitada on edasi lükatud, sest tulemus.

Valve tunnistas probleeme UK käivitamist Left 4 Dead 2 on sunnitud mõned versioonid mängu blokeeritakse vabastades kuni reedeni täna - küsimus, mis ilmselt on tingitud suure nõudlusega mäng.

Lihtsamalt öeldes, kui te eelnevalt tellitud mängu UK siis peaks olema võimalik mängida üle Auru kohe ja on suutnud alates 5 eile, kuid kui sa oled alles ostsin nüüd siis ei avada kuni reedeni.

Maddened poolt küsimus, RockPaperShotgun ühendust Valve teada, miks muutus avaldamise kuupäevad ja avastas, et see on tingitud suure nõudlusega mäng sunnib Valve tegutseda.

"Nõudlus mäng on meid vabastada see kogu maailmas, välja arvatud Ühendkuningriigis, kus eksemplarid on veel saabunud, ütles Valve's Doug Lombardi. "Meil on kavas on kõik Ühendkuningriigi mängides reedel hommikul. Need, kes varem tellinud mängu läbi Steam Ühendkuningriigis enne maailmas käivitada on antud juurdepääs mängu."

Liikuda on tekitanud mõistetavat muret ja Rage Against Valve, mis raskendas asjaolu, et Left 4 Dead 2 on selline hämmastav mäng.

Te saate lugeda meie läbivaatamise Left 4 Dead 2 lisateavet või andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder