14 Kasım 2009 Cumartesi

Intel arveldab AMD kohus juhul maksab $ 1.25 billion

Intel arveldab AMD kohus juhul maksab $ 1.25 billion

Intel ja AMD on allkirjastanud viieaastase tehnoloogia piiriülese litsentsileping

Intel vs AMD on üks tech maailma pikim töötab rivalries, ja ta tuli pea 2005 AMD võttes Inteli kohtusse, väites, et Intel on olnud kaasatud jõuline ja julm konkurentsivastast tegevust.

Täna kahe kiibi firmad teatas out-of-kohtulahend käesoleva juhtumi kohta ja kõigi muude lahendamata juriidiliste küsimuste nendevahelise.

Nad tegid ühisavalduse, milles öeldakse järgmist: "Kuigi suhe nende kahe äriühingu vahel on olnud raske minevik, see leping lõpeb õiguslikke vaidlusi ja võimaldab ettevõtetel keskenduda kõik meie jõupingutused toote innovatsiooni ja arengut."

Samuti selgineb nende õiguslikke vaidlusi, kaks äriühingut sõlmivad uue viieaastase kaua Risti litsentsileping, jagades tehnoloogiat omavahel. Intel pöörab AMD $ 1,25 miljardi ja on "nõustus täitma määratud ettevõtluse tava sätteid."

Tema blogi, Nigel Paul Dessau, AMD Senior Vice President ja Chief Marketing Officer loetletakse need sätted. Nende hulka [mitte] "pakkudes stiimuleid tarbijatele vahetada oma kokkuleppel piirata või viivitus nende ostmiseks mikroprotsessorid alates AMD."

Vastutasuks AMD langeb oma kohtuasjade USAs ja Jaapanis ning ka nõus "tühistama kõik oma reguleeriva kaebusi kogu maailmas" - need on kaebused, mis innustas erinevate reguleerivate asutuste uurida Intel ja paljudel juhtudel kaasa märkimisväärseid trahve.

Arvestades EL trahvis Intel $ 1.45 billion ja New Yorgi osariigi hiljuti esitatud hagi vastu Intel oma vaenulikkust AMD, $ 1.25 miljardit kõne see sulgub ning jagama tehnoloogiat kõlab palju. Tore võitlus on möödas? Või te arvate AMD oleks pidanud selle päeval kohtus? Andke meile teada oma mõtteid foorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder